用掛手袋勾…… 係咪好老土?

my_bride
|
你哋有冇用呢啲掛手袋勾, 用咗係咪好老土?

有時帶住小朋友去啲茶餐廳食嘢唔夠位,仲攬住 自己個手袋同佢個書包超級唔方便,想買個呢啲勾用但係又好似好老土咁…………
有冇jm都係用緊?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
TingTing
|
唔係個钩問題,係個行為有D老氣
FJmom    發表於 19-2-27 01:17
luvkaka
|
回覆 my_bride 的帖子

睇下去边啦, 返工唔會用, 但同小朋友去茶記果D我咪會用囉.
ching72
|
吾老土,都不知幾實用我隨身都有個掛袋扣。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Whitechocolate
|
回覆 my_bride 的帖子

我覺得個勾幾靚喎,一下子,唔記得攞走,就勾都蝕埋
FiFiMa    發表於 19-2-26 21:03
rainbowchuuu3    發表於 19-2-26 16:08
my_bride
|
TingTing 發表於 19-2-26 15:51
唔係個钩問題,係個行為有D老氣

係囉! 我印像中對上一次見人用嘅都係 auntie 級……
|
我那個在十二元店買,米奇來的
VickiC
|
my_bride 發表於 19-2-26 15:47

有時帶住小朋友去啲茶餐廳食嘢唔夠位,仲攬住 自己個手袋同佢 ...

非常老土
tester5
|

有時帶住小朋友去啲茶餐廳食嘢唔夠位,仲攬住 自己個手袋同佢 ...
用購物車咪仲老土?但我用左幾年。
手痛理得人地覺得老唔老土呢,對自己好d,有需要就要用。
pansy888hk    發表於 19-2-26 21:24
asa2012
|
不老土,放前面阻住食野,放後面驚唔見野。
在自己身邊,幾好。
cat_koo    發表於 19-2-28 11:29
qoo888    發表於 19-2-26 18:45
sweet__heart
|
唔會用,真係幾老土,正如我買餸打死都唔會拉買餸車一樣,死都要型
貓眼石女皇    發表於 19-3-1 22:52
緣份的天空    發表於 19-2-27 10:16
wannabe118
|
掛手袋就不必了,掛濕左既遮應該幾好用
ninachu
|

好老土,c9行為,我就咁將手袋放大肶或椅背
mini1204
|
非常老土
|
我果個是12蚊店,hello kitty
好靚的

但我只限沒有朋友同事時用
wcpcelia    發表於 19-2-26 18:31
seaman1982
|
好老土。
my_bride
|
ninachu 發表於 19-2-26 15:54
好老土,c9行為,我就咁將手袋放大肶或椅背

如果只係手袋梗係冇問題啦! 但係再加埋小朋友個書包仔 (幼稚園)同埋佢學嘢嗰個袋仔, 好論盡!
my_bride
|
147741 發表於 19-2-26 15:57
我果個是12蚊店,hello kitty
好靚的

可唔可以影相睇下?
ninachu
|
my_bride 發表於 19-2-26 15:57
如果只係手袋梗係冇問題啦! 但係再加埋小朋友個書包仔 (幼稚園)同埋佢學嘢嗰個袋仔, 好論盡!
...

書包放地下
my_bride
|
ninachu 發表於 19-2-26 15:58
書包放地下

有啲茶餐廳個地下好多啲 食物渣宰, 唔放得落地下