排卵疑問???

Fuji_apple99
|
請教一下DD 3月初,由18號至26號都有用紅dd, 但好似冇轉淺色,只係在19號同22號dodo, 其實我排左卵未?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ipcs
|
Fuji_apple99 發表於 19-2-26 20:56
請教一下DD 3月初,由18號至26號都有用紅dd, 但好似冇轉淺色,只係在19號同22號dodo, 其實我排左卵未?

...

你第一次用紅D,係咪一向都係咁?
一般只會深色兩日度就轉淺,如果日日都咁明顯有條咁深嘅線,會唔會有多囊?
我都係喺呢度聽人講㗎咋。
|
ipcs 發表於 19-2-26 21:09
你第一次用紅D,係咪一向都係咁?
一般只會深色兩日度就轉淺,如果日日都咁明顯有條咁深嘅線,會唔會有多囊 ...

今胎第一次用,巳有一個小朋友,應該就冇多囊,但多囊會隨時有架?所以唔明解。
ipcs
|
Fuji_apple99 發表於 19-2-26 21:15
今胎第一次用,巳有一個小朋友,應該就冇多囊,但多囊會隨時有架?所以唔明解。
...

多囊都可以懷孕,係難中d,不過好難check排卵。
|
ipcs 發表於 19-2-26 21:54

因為第一胎好幸運,備孕左2個月左右就bingo, 過程都好順利,所以冇諗過會係多囊
|
ipcs 發表於 19-2-26 21:54

係咪要去婦科照先可以確定係咪多囊?
ipcs
|
Fuji_apple99 發表於 19-2-26 22:21
因為第一胎好幸運,備孕左2個月左右就bingo, 過程都好順利,所以冇諗過會係多囊
...

係我估㗎姐,應該要搵醫生診斷下。