想放個chanel 20cm

小倉鼠
|
只開左試放野,買完覚得好細,邊度放售價會好d,請教各位達人
katherine418
|
呢到
小倉鼠
|
回覆 katherine418 的帖子

呢度?我之前係二手區放,比人玩左一輪,怕左,約左我出尖沙咀,我屯門專登出去,點知玩失踪,白等完只好附近行下,佢又打比我話一個鈡後可以,甘我又等,又再失蹤,唉.....
IloveJJ
|
小倉鼠 發表於 19-2-26 23:15
只開左試放野,買完覚得好細,邊度放售價會好d,請教各位達人

唔係好細呀!只要唔用銀包就裝到好多野,我都用緊。
小倉鼠
|
回覆 IloveJJ 的帖子

唔用銀包?
IloveJJ
|
小倉鼠 發表於 19-2-27 00:12

唔用銀包?

係呀!我就咁用car holder放身份證、車牌、兩張常用信用卡,同現金。咁其實已無咩要帶,只係擺埋一枝唇膏,車匙,紙巾同電話。新年我袋埋利是添呀!
longlong1129
|
小倉鼠 發表於 19-2-27 00:12

唔用銀包?

你放幾$?
小倉鼠
|
回覆 longlong1129 的帖子

原價27500,唔知有冇鋪收,新買唔想蝕放
longlong1129
|
小倉鼠 發表於 19-2-27 10:10

香港好似$23900(emoji)(emoji)
michellechiu02
|
小倉鼠 發表於 19-2-27 10:10

二手就算100%新,如果蝕幾千算少
小倉鼠
|

下?我買貴甘多😱
sau95335
|
回覆 小倉鼠 的帖子

點解你買咁貴嘅?同代購買?
AutumnMa
|
sau95335 發表於 19-2-27 11:01
回覆 小倉鼠 的帖子

點解你買咁貴嘅?同代購買?

邊間買食水甘深?可能放飛機嗰個查過你個價甘貴,佢自己去左專門店買!我上星期見到另一デ討論區都有人喺專門店買到mini20 紅色
小倉鼠
|
回覆 AutumnMa 的帖子

係首爾樂天買架,原來做左傻仔
小倉鼠
|

我見25cm 香港賣40800,諗住20cm 27500好合理
fiona829
|
我曾經放過,覺得太低價。留返自用
tsung
|
小倉鼠 發表於 19-2-27 10:38

下?我買貴甘多😱

貴咁多
AutumnMa
|
小倉鼠 發表於 19-2-27 11:48
我見25cm 香港賣40800,諗住20cm 27500好合理

自用啦!因為mini 20個size都好
小倉鼠
|

自己買貴左唯有自用啦⋯⋯
wcpcelia    發表於 19-2-27 13:48
tpcmela
|
小倉鼠 發表於 19-2-27 11:46

係首爾樂天買架,原來做左傻仔

韓國貴過香港,所以佢多貨