婚姻出現問題,同老公講完

唔好煩我
|
佢無再回應,半小時後的現在,已在扯鼻寒。
tansyneko    發表於 19-2-27 11:56
love2talk
|
唔好煩我 發表於 19-2-27 01:01
佢無再回應,半小時後的現在,已在扯鼻寒。

可能佢真係太攰

可能佢覺得係女人庸人自擾

mmk
|
只可以話男人同女人個腦嘅構造大不同
天佑我們
|
責日重賽

問題係日積越累
等大家精神D再少少咁再解決
唔好煩我
|
love2talk 發表於 19-2-27 01:06
可能佢真係太攰

可能佢覺得係女人庸人自擾

多謝你安慰,可是,

晚晚最早都點幾瞓,今晚突然十二點幾會攰?

問題講出來的話,無人會認為是庸人自擾
唔好煩我
|
天佑我們 發表於 19-2-27 01:09
責日重賽

問題係日積越累

唔會啦,我唔會再提,太羞恥了。下一次我再提就可能係分開啦
唔好煩我
|
天佑我們 發表於 19-2-27 01:09
責日重賽

問題係日積越累

你講得啱,日積月累。可是我也累了,也沒有勇氣再擇日重賽。原諒我這麼軟弱。
天佑我們
|
唔好煩我 發表於 19-2-27 01:16
你講得啱,日積月累。可是我也累了,也沒有勇氣再擇日重賽。原諒我這麼軟弱。
...

咁當無事發生,過多排會淡
babynetnet
|
男人只會話女人都唔知你諗咩,跟住話女人發神經,再之後就去左瞓或睇電話…………
Heisenberg
|
大家瞓喺床上傾?
bosch
|
講完d 乜? 最緊要唔好講"完".

試下搵其他野去搵番拍拖感覺啦.
ernbe
|
留待假日再傾?
rose-mag
|
你仲想唔想俾機會大家?有時唔可以一次俾太多tasks男人,太長太多佢地嫌你煩,而且瞓喺床度傾好易瞓著,我試過好多次係老公講講下我瞓咗 不如約個時間大家摸住酒杯底傾啦,或者揾d大家都舒服嘅地方再打開天窗說亮話。
brindlewin
|
唔好煩我 發表於 19-2-27 01:16
...

下次唔好上床傾。

有時沙發都唔多安全。
1928mickey
|
唔好煩我 發表於 19-2-27 01:14
多謝你安慰,可是,

晚晚最早都點幾瞓,今晚突然十二點幾會攰?

要睇下乜問題,坐低再傾
唔好煩我
|
天佑我們 發表於 19-2-27 01:35
咁當無事發生,過多排會淡

多謝你安慰。6年了,我每天都以為會好起來,其實一直自己呃自己
唔好煩我
|
babynetnet 發表於 19-2-27 02:31
男人只會話女人都唔知你諗咩,跟住話女人發神經,再之後就去左瞓或睇電話…………
...

佢無,因為係認真同嚴重嘅事,不是耍小性子
唔好煩我
|
Heisenberg 發表於 19-2-27 02:44
大家瞓喺床上傾?

我瞓床上,佢坐床邊(我果邊),我講完佢一句都無回應,然後出去執少少嘢,上床瞓覺

無可能係傾傾下攰得濟
唔好煩我
|
bosch 發表於 19-2-27 03:28
講完d 乜? 最緊要唔好講"完".

試下搵其他野去搵番拍拖感覺啦.

無講「完」,但呢件事唔解決就知道係要完
唔好煩我
|
ernbe 發表於 19-2-27 03:40
留待假日再傾?

我唔會再提,再提就即係我會say bye bye