深圳食飯行公園

andyman
|
去左歡樂頌食飯跟住行寶安紅樹林公園, 睇到廣深沿江高速公路, 境色特別.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tansyneko    發表於 19-2-27 11:59
wai0824
|

1928mickey
|

大力大力
|
近年感覺多了港人去深圳食同玩~

以前的港人去深圳食是貪平,現在是去找美食吃~
worrymama
|

michelle071180
|
大力大力 發表於 19-2-27 07:09

冇錯......食過深圳辣野後c6對香洗果d冇晒興趣
永遠一百分
|
正呀
Sumyeema1
|
個公園我都想行,但次次都唔夠時間去。
瀟灑兔兔
|
andyman 發表於 19-2-27 01:29
去左歡樂頌食飯跟住行寶安紅樹林公園, 睇到廣深沿江高速公路, 境色特別.

下次樓主可以去試行全深圳最靚公園,香密公園。再去香蜜湖美食街吃飯
andyman
|
Sumyeema1 發表於 19-2-27 07:41
個公園我都想行,但次次都唔夠時間去。

事實係幾遠下
andyman
|

食野唔算平但有招呼
andyman
|
瀟灑兔兔 發表於 19-2-27 07:44
下次樓主可以去試行全深圳最靚公園,香密公園。再去香蜜湖美食街吃飯
...

香蜜公園去好幾次了, 食街就無去過.

咁多個公園真係仙湖最大最多花睇.
1928mickey
|

汕頭牛火鍋
sauNG
|
我上年都上咗深圳幾次尋美食
andyman
|
sauNG 發表於 19-2-27 08:37
我上年都上咗深圳幾次尋美食

尋到咩正野呀??分享下呀!
sauNG
|
andyman 發表於 19-2-27 08:39
尋到咩正野呀??分享下呀!

都系食探魚,點都德飲茶,潮汕牛火鍋多,試曬幾個好評既店,都正
瀟灑兔兔
|
andyman 發表於 19-2-27 08:28
香蜜公園去好幾次了, 食街就無去過.

咁多個公園真係仙湖最大最多花睇.

哈哈 深圳D公園都係又大又靚。東湖公園荷花盛開時候都好靚
andyman
|
瀟灑兔兔 發表於 19-2-27 07:44
...

你也喜歡公園? 3月份仙湖有個花展呀!應該正過香港.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
andyman
|
sauNG 發表於 19-2-27 08:41

都系食探魚,點都德飲茶,潮汕牛火鍋多,試曬幾個好評既店, ...

ching070707
|

上面行下超市都可以行半日
又大又舒適