卓越 孫醫生 照結構

youandme123
|
想問下 有無人搵卓越 孫醫生照結構?吾知佢夠吾夠細心? 詳吾詳細?
因為宜家產檢個醫生 話佢無做照結構 。叫我可以搵卓越孫醫生/劉醫生。 thx..
Bearbearsharon
|
我係同一間診所產檢, 有搵佢照結構, 但因為佢比較出名, 預左要等好耐, 我當日係閒日, 十點到..等到成一點先入房照... 佢係細心有禮既...但就感覺有D趕時間...成個照既過程約15分鐘, 基本野都照齊囉...
kathylaw1221
|
Bearbearsharon 發表於 19-2-27 10:08
我係同一間診所產檢, 有搵佢照結構, 但因為佢比較出名, 預左要等好耐, 我當日係閒日, 十點到..等到成一點先 ...

嘩,閒日都要等咁耐㗎,我都book左孫醫生3月中照結構,仲諗住book閒日10:30 am咁早唔使等咁耐tim
youandme123
|
Bearbearsharon 發表於 19-2-27 10:08
我係同一間診所產檢, 有搵佢照結構, 但因為佢比較出名, 預左要等好耐, 我當日係閒日, 十點到..等到成一點先 ...

我都係呀 但我睇果個醫生吾做照結構 佢話可以搵孫醫生/劉醫生

Chingyeeyeee
|
youandme123 發表於 19-2-27 07:53
想問下 有無人搵卓越 孫醫生照結構?吾知佢夠吾夠細心? 詳吾詳細?
因為宜家產檢個醫生 話佢無做照結構 ...

我果陣都係卜閒日照,搵佢照預半日時間啦,係出面等左3個幾鍾,叫名入到房,訓上床訓左20分鐘,照果陣又好趕時間咁,俾我再揀都唔會搵佢了,加上佢收費亦唔平

IPodnano
|
youandme123 發表於 19-2-27 07:53
因為宜家產檢個醫生 話佢無做照結構 ...

我照果日可能佢好忙,十分鐘就照完,好似想趕我走咁,我睇都未睇得清就不停轉其他地方睇,我諗我係照結構最快果個媽媽
比幾千蚊都係想見多阿b一眼,但同平時產檢無分別...
youandme123
|
聽完你地咁講我好擔心 吾想搵佢照結構
但又吾知搵邊個好
jwhc0317
|
我係慧仁醫務中心照呀,羅醫生好細心。
不過就好似話要睇過一次產檢先可以book 結構。
youandme123
|
jwhc0317 發表於 19-2-28 09:58
我係慧仁醫務中心照呀,羅醫生好細心。
不過就好似話要睇過一次產檢先可以book 結構。
...

請問係咪尖沙咀果間?
請問價錢是?
Nikitang1111
|
我都係慧仁照
不過我係鄭醫生
我係大約上年11月嗰時照既
之前無睇過鄭醫生
係照完結構先繼續睇
價錢係$3000
但依家多左好多人睇
唔知 policy 有無轉呢
kittyminnie
|

太多人揾孫醫生照結構, 聽人講孫醫生平日已經連lunch都無食去睇症
睇佢要等候一段時間, 或者試吓揾第二間

klsabb
|
我都啱啱book左佢4月頭照呀。
約好時間都要等咁耐?我攞朝早假ja....
山竹仔
|
請問孫醫生照結構幾多$?
jwhc0317
|
youandme123 發表於 19-2-28 10:43
請問係咪尖沙咀果間?
請問價錢是?

係呀~我2月照~價錢$3000
羅醫生真係睇得好清楚/細心
仲有姑娘會係傍TICK 返做齊未~
有隻手指、同報告、仲有黑白超聲波相~
有興趣可打去問,好FULL

-----------------------------------------------------
題外話,4年前第一胎都有搵孫醫生照結構,之後無再返去做檢查!
蘑菇小雞
|
孫醫生比較急,好快

林勇行(emoji)(emoji)(emoji)好仔細