你試過係地鐵瞓著咗嗎?

syne403
|
搭巴士攰時真係會瞓著,但搭地鐵要瞓著難度高D

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mysterious22
|
有呀,好累或者病左真係會瞓到中中下

影人地既睡相放上網好衰喎
tester5
|
syne403 發表於 19-2-27 09:39
試過,試過倦到企係到都訓得著。
ariariel
|
試過!病咗喺診所打咗支針,個人 wing 到黐咗,一搭地鐵就瞓到不醒人事,最後搭咗唔知去邊,類似車廠嘅地方,有人嚟敲張凳叫醒我,我仲撥開佢叫佢唔好嘈 後來佢叫醒咗我,我仲問佢點出返去,佢叫我喺車等,一陣架車就會出返調景嶺站
meow_day    發表於 19-2-27 12:25
tintinlam
|
mysterious22 發表於 19-2-27 09:47

影人地既睡相好衰喎

試過, 但影人放上網好冇品. 我試過幾次, 中中下醒左, 企隔離既問好夜瞓啊, 邊個站落我提你.(我唔識佢既, 大部份人都好好心).

Maggie518
|
香港地有邊個返工返學唔辛苦唔累架,坐車有得瞓吓真係樂事嚟,仲咩要影人放上網咁衰格。

致影人果個:
他朝君身也相同,千萬唔好响車瞓著,仲要係好樣衰果隻
laiyee6121
|

搭公共車都瞓得好稔,佢一定好攰同好唔舒服,但如我要落車同差不多總站,我一定會輕拍佢問佢落車未。
Poyau
|
企瞓
kitbebe
|
試過, 身邊有人陪, 有位坐就安心睡
good_pig
|

而家d報紙轉發又打薄格,我覺得都好乞人憎,瞓著又點

我report左個ig page
good_pig
|
Maggie518 發表於 19-2-27 10:05
香港地有邊個返工返學唔辛苦唔累架,坐車有得瞓吓真係樂事嚟,仲咩要影人放上網咁衰格。

致影人果個:

report佢個ig啦
小源
|
得呢D係抵影
小源
|
小源 發表於 19-2-27 10:25
得呢D係抵影
1個人霸4個位 鞋後那個無人敢坐

good_pig
|
report

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
VCBB小天使
|
mysterious22 發表於 19-2-27 09:47

影人地既睡相放上網好衰喎

X2
Mary媽咪
|
真係有試過
個人太累
中左落我c6度
仲要係企係度

syne403
|
ariariel 發表於 19-2-27 09:49
試過!病咗喺診所打咗支針,個人 wing 到黐咗,一搭地鐵就瞓到不醒人事,最後搭咗唔知去邊,類似車廠嘅地方 ...
你瞓得好沉最緊要人無事,物品都係度

syne403
|
good_pig 發表於 19-2-27 10:28
report
Thanks for reporting!我睇到呢個新聞時,都心諗影人哋睡相做咩,咁都影幾衰

laiyee6121
|
小源 發表於 19-2-27 10:25
得呢D係抵影

呢d簡直乞人憎
crystal媽咪
|

以前坐近玻璃有瞓着