萬寧 : 滿$188送AXE洗潔精600克3支

iris2045
|

Poyau    發表於 19-2-28 01:40
Cheuk2012    發表於 19-2-27 21:27
wcpcelia    發表於 19-2-27 15:57
tsung
|

小吉媽媽
|
買左面膜三送一共$206, 送左洗潔精
milk2008hk
|

wahhwahh
|
小吉媽媽 發表於 19-2-27 12:54

,不過上星期買咗咾
Catchan0306
|
yvonne818
|

NataliePP
|

fionlei88
|

Ronowli
|
xyzlearner
|
請問邊一間仲有得送
月希
|
今日1點左右去...已經送晒...

平時...點零去..都重有..
因乜洗潔精咁吸引
xyzlearner
|
月希 發表於 19-2-27 20:05
今日1點左右去...已經送晒...

平時...點零去..都重有..

下 一早就派晒!做咩promo 吖 得咁少!
月希
|
xyzlearner 發表於 19-2-27 20:10
下 一早就派晒!做咩promo 吖 得咁少!
點知丫...不過好多時有野送..我都係中午左右就去買...自己拎得辛苦D都要買左先...
如果等仔放學先去買...10次有8次已經冇野送...
除非係送檸檬茶果D...就夜去都有囉...

其實清潔用品..都好快送晒
vivian0919
|
小吉媽媽 發表於 19-2-27 12:54

我上星期冇野送買左
mimi88
|
中午時係美孚有個自由行(男人), 佢買咗千幾蚊嘢, 當佢逐樣嘢放入袋的時候, 收銀俾咗9支洗潔精佢, 佢一頭霧水.......大叫唔要, 問可否換過其他嘢, 佢話托死佢...., 我係後面好想同佢講我幫佢要
Cheuk2012
|
回覆 iris2045 的帖子

謝謝報料
bigyanb
|
mimi88 發表於 19-2-27 20:52
中午時係美孚有個自由行(男人), 佢買咗千幾蚊嘢, 當佢逐樣嘢放入袋的時候, 收銀俾咗9支洗潔精佢, 佢一頭霧 ...

我一定叫佢比我
anitaho1226
|
mimi88 發表於 19-2-27 20:52
中午時係美孚有個自由行(男人), 佢買咗千幾蚊嘢, 當佢逐樣嘢放入袋的時候, 收銀俾咗9支洗潔精佢, 佢一頭霧 ...

上次送大庄红威宝,重搅笑。係銅鑼湾个自由行佬。萬寧送左俾佢。佢嗌重,想要輕些的野。我剛係渣打攞左一些利是封。問佢換唔換。佢話唔岩用。一小時後係崇光見佢~一步一拐!
xyzlearner
|
有無人知聽日係咪洗衣粉?