復活節想去珠海長隆, 除了園內3間酒店, 還有其他選擇嗎?

cwhtcybb
|
一家3口復活節想去珠海長隆3日2夜, 阿女12歲, 請問除了園內3間酒店, 還有其他選擇嗎?
最好附近有食肆和搭車方便.

|
cwhtcybb 發表於 19-2-27 12:46
一家3口復活節想去珠海長隆3日2夜, 阿女12歲, 請問除了園內3間酒店, 還有其他選擇嗎?
最好附近有食肆和搭 ...

樂園附近無其他酒店,除非搭車。

樂園,酒店都有野食、foodcount
sorere
|
12312 發表於 19-2-27 13:37
... 樂園,酒店都有野食、foodcount
企鵝酒店食街, 類似香港稻香格局, 比美心還差些少

一籠燒賣、一籠叉燒包、一碗艇仔粥 ... 盛惠 RMB 140 + Tax + 10%.
哎呀, 仲有茶芥未計. 一個字 : 抵 ~

youhello507
|
搭車離開園區, 15~25分鐘就好多
wcpcelia    發表於 19-2-27 14:25
cwhtcybb
|
youhello507 發表於 19-2-27 13:53
搭車離開園區, 15~25分鐘就好多

出去食野有無乜野好建議 ?

其實住外邊搭車入樂園玩好d, 定係住樂園酒店搭車出去食野好d ?
|
sorere 發表於 19-2-27 13:48
企鵝酒店食街, 類似香港稻香格局, 比美心還差些少

一籠燒賣、一籠叉燒包、一碗艇仔粥 ... 盛惠 RMB 140 + ...

在園區食套餐70-90人仔
youhello507
|
cwhtcybb 發表於 19-2-27 14:54
出去食野有無乜野好建議 ?

其實住外邊搭車入樂園玩好d, 定係住樂園酒店搭車出去食野好d ?

樂園又不是山卡啦,我就唔會住啦。

附近有個萬達廣場,我去過唔錯,的士20幾

去市中心都不遠

即係咁,你係海狗公園裡面,幾貴同難食都要俾錢,但街鋪,又貴又難食,一早執咗la
cwhtcybb
|
youhello507 發表於 19-2-27 16:43
樂園又不是山卡啦,我就唔會住啦。

附近有個萬達廣場,我去過唔錯,的士20幾

我而家睇緊果D 2星 公寓, 2房1廳, 價錢唔貴, 講問有無人可以比下議見 ?
youhello507
|
cwhtcybb 發表於 19-2-28 12:11
我而家睇緊果D 2星 公寓, 2房1廳, 價錢唔貴, 講問有無人可以比下議見 ?

我住過萬達公寓 and 重慶的

都ok, 唔差
poonsansan
|
cwhtcybb 發表於 19-2-27 12:46
最好附近有食肆和搭 ...

我訂左呢個package, 包1晚酒店, 早餐, 2天門票,港珠澳大橋直通車來回,另外再book2晚市中心酒店,前提是小童要1.5m以下(可包2位)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cwhtcybb
|
poonsansan 發表於 19-2-28 14:27
我訂左呢個package, 包1晚酒店, 早餐, 2天門票,港珠澳大橋直通車來回,另外再book2晚市中心酒店,前提是 ...

請問邊間訂?
cwhtcybb
|
youhello507 發表於 19-2-28 13:40
我住過萬達公寓 and 重慶的

都ok, 唔差

我起百度地圖到搵唔到你講既萬達公寓
bobobetty
|
想買珠海長隆馬戲票,有試過淘嗎?請推介
youhello507
|
cwhtcybb 發表於 19-2-28 14:44
我起百度地圖到搵唔到你講既萬達公寓

冇咗 lu. 係萬達廣場的。

求其係 ctrip 裡面搵間,都唔難的

silly.cat
|
我訂左呢個package, 包1晚酒店, 早餐, 2天門票,港珠澳大橋直通車來回,另外再book2晚市中心酒店,前提是 ...

你喺邊到book? 好平喎
poonsansan
|
silly.cat 發表於 19-2-28 23:13
你喺邊到book? 好平喎

已pm
lala229
|

請問邊間訂呢?
cwhtcybb
|
cwhtcybb 發表於 19-2-28 14:40
請問邊間訂?

已收到, 謝謝.
cwhtcybb
|
youhello507 發表於 19-2-28 14:55
冇咗 lu. 係萬達廣場的。

求其係 ctrip 裡面搵間,都唔難的

謝謝
youhello507
|
cwhtcybb 發表於 19-3-1 09:56
謝謝

原來仲有係道,改咗名啫

2016 我家老細很滿意,價錢才$198

住宿不是很豪華果隻,但地方大,有卡通,樓下是大商場,那次體驗是不錯的