心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

這個帖的原意只是想搵人傾訴下, 看來大家還未有清楚留意到討論區的主題同本帖的標題, 所以會先取消內容, 謝謝.

大宅

helolex 發表於 19-2-27 12:59
14年前, 識左個有婦之夫, 一齊後先知對方已婚, 但自己真係好鐘意佢, 結果一齊5年, 之後朋友介紹左現任老公 ...

如果你計續,那怕會傷害對方家庭及自己家庭,又何必呢!
:-D :-?

伯爵府

Xmas吸收勳章

你哋呢個行為傷害緊兩個家庭

男爵府

控制一下自已, 別做不該做的事, 給小朋友做一個好榜樣.

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁多年後都仲吸引到你? 依家身份唔同左, 真係要自制下, 唔好破壞到家庭

水晶宮

Family is very important.

大宅

14年前, 識左個有婦之夫, 一齊後先知對方已婚, 但自己真係好鐘意佢, 結果一齊5年, 之後朋友介紹左現任老公 ...
樓主,唔好再見呢個人喇,唔好介意我坦白,鍾意唔係大晒,你對配偶子女嘅責任同情義要行先,要大過你對呢個人嘅鍾意嘅感覺。就算真係最愛最鍾意,都係錯,將家人幸福換取自己快樂,係好唔應該,家人好可憐。

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

有無子女先~,無子女就是任性,再來他是不是真的愛你,會不會為左你離婚同你結婚,還是只想在平淡的婚姻生活中找點激情而已~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

block曬佢嘅連繫方式。
唔好再接觸、傾計或見面都唔好。
唔值得為佢破壞而家擁有嘅嘢
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

畀面勳章

咁個B係你老公定個情夫?你現在傷害緊二個家庭,其實你同佢都好自私,如果你地講到咁相愛,何不大家離婚在一起呢?所以講到尾你地只係至愛自己,唔好講到咩真愛。

男爵府

DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

要開始呢段關係都真係要好大勇氣,背負ge野實在太多
但講到大家都咁愛,不如先處理而家家庭先?

大宅

o_____o 發表於 19-2-27 17:34
咁個B係你老公定個情夫?你現在傷害緊二個家庭,其實你同佢都好自私,如果你地講到咁相愛,何不大家離婚在 ...

说明書一定有寫喎
:-D :-?

侯爵府

既然男方一直對你念念不忘,不如你試吓叫佢離婚吖?!同佢講你都會離婚同佢一齊,睇吓佢有乜反應?
講真,我覺得男人多數都係為咗搵刺激,當你係SP(難聽D係免費雞)多啲。
如果你都係只想搵個SP ,冇問題;但如果以為對方真心愛你,只可以話你都係犯咗一般女人面對感情事時會有嘅天真妄想。

男爵府

唔好親手破壞自己有份建立既家.
好好諗清楚

水晶宮

一念天堂,一念地獄。

男爵府

熱血金章

自己嘅路自己揀,妳知道自己喺度做緊乜嘢事就可以了!

大宅

其實大家所講的我又點會唔知唔明白, 放心, 我會沈澱一下, 再去解決的, 謝謝.

男爵府

熱血金章

helolex 發表於 19-3-1 12:22
其實大家所講的我又點會唔知唔明白, 放心, 我會沈澱一下, 再去解決的, 謝謝.
...

愛情就係咁,不能自拔。

男爵府

helolex 發表於 19-3-1 12:22
...

我有D同你一樣,只不過我冇行動啫,作為一個已婚婦人,就算同老公唔夾,為左責任唯有繼續行,但2個月前無端端對一個識左十年以上既朋友動心,當我發現時已經發覺很痛,我控制唔到自己個心,唯有控制自己行為,第一佢未必鍾意我,第二如果佢鍾意我,仲大件事,咁唯有咩事都唔好俾佢發生,由我自己痛好了

大宅

回覆 helolex 的帖子

識佢果時佢已經有老婆,佢只係搵炮姐。知你易氹咪一直keep住你contact,世上最蠢既事就係對狗公玩真心,自己沉船冇得怨。到你玩到要離婚佢自然會現形

首頁

尾頁

跳至