訂台北機票

蘑菇
|
請問大家有否經gogogo呢個網訂過機票? 可靠嗎?
PCCW2319
|
蘑菇 發表於 19-2-27 13:15
請問大家有否經gogogo呢個網訂過機票? 可靠嗎?

我無經過呢間買。

不過如果同航空公司官網買價差不多, 我會係官網買。 因為有乜事, 可以同航空公司直接搞。
Charlotte_mom
|
PCCW2319 發表於 19-2-27 13:32
我無經過呢間買。

不過如果同航空公司官網買價差不多, 我會係官網買。 因為有乜事, 可以同航空公司直接搞 ...

有咩事改,慳幾「浸」agent手續費tim
蘑菇
|
PCCW2319 發表於 19-2-27 13:32
我無經過呢間買。

不過如果同航空公司官網買價差不多, 我會係官網買。 因為有乜事, 可以同航空公司直接搞 ...

平官網$400,所以唔知訂唔訂好。
PCCW2319
|
蘑菇 發表於 19-2-27 13:51

平官網$400,所以唔知訂唔訂好。

平$400? 每張平$400??

剛睇台北機票, 復活節都係$3438(長榮) , gogogo係$3398
蘑菇
|
PCCW2319 發表於 19-2-27 14:00
平$400? 每張平$400??

剛睇台北機票, 復活節都係$3438(長榮) , gogogo係$339 ...

Total平$400,我想訂8月中HKA呀!
PCCW2319
|
蘑菇 發表於 19-2-27 14:03

我自己會用每張機票黎睇。

如果有乜事, agent收既手續費都應止$400。
wcpcelia    發表於 19-2-27 15:21
PCCW2319
|

touch wood因天氣(打風) 或其他原因取消班次。 你要同agent 跟。
joanne1206
|

慳400蚊我會響官網買。當預買個售後服務。
禁上發言
|
平400一定去gogogo
aphek
|
我訂過一次. OK既
JASMINEBB
|
都訂過好多次. 無問題
JoeyJoey
|
訂過! ok 的!