優品360買滿100送10蚊現金劵

kakachan0214
|
今日係 360買完野就見到,買滿100送10蚊, 優惠至到3月24日,冇上限買200就送20,如此類推,之後我即刻再掃洗衣球, 好多野都減緊價,自己留意喇

Poyau    發表於 19-2-28 01:33
Cheuk2012    發表於 19-2-27 21:24
appleyuen
|

kennis0819
|
十蚊有冇限時幾耐用或要買滿幾多先用得?
|
kennis0819 發表於 19-2-27 17:48
十蚊有冇限時幾耐用或要買滿幾多先用得?

有呀佢有寫個有效日期,買夠120就用得,今日太多野拎,我過兩日再買
kennis0819
|
kakachan0214 發表於 19-2-27 17:55
有呀佢有寫個有效日期,買夠120就用得,今日太多野拎,我過兩日再買

,買洗衣球x2,平時佢都已經平過藥房,買兩包140幾再減10蚊,抵
-ling-
|

吓,沙田1包要$72.90,冇平冇買到。之後上網見7x9賣67蚊喎。
tsung
|

Cheuk2012
|
回覆 kakachan0214 的帖子

謝謝報料
|
-ling- 發表於 19-2-27 20:20
吓,沙田1包要$72.90,冇平冇買到。之後上網見7x9賣67蚊喎。

我樓下就有360啦數字屋我要行15-20分鐘先有間細冇洗衣球賣
Catchan0306
|
siuu198918
|
UCC即溶咖啡44蚊兩件,抵呀,要走多轉再滿120蚊先用先用到張現金劵
|
Cheuk2012 發表於 19-2-27 21:24
回覆 kakachan0214 的帖子

謝謝報料

|
siuu198918 發表於 19-2-28 16:16
UCC即溶咖啡44蚊兩件,抵呀,要走多轉再滿120蚊先用先用到張現金劵
...

好多都做緊2件特價,過兩日去買買買
tempooo
|
siuu198918
|
kakachan0214 發表於 19-2-28 17:24
好多都做緊2件特價,過兩日去買買買

same here
|

開心果,杏仁,合桃$50/2包

|
$37蚊 on the body 隻body wash我都買左,紫色幾香
siuu198918
|
kakachan0214 發表於 19-3-6 02:51
$37蚊 on the body 隻body wash我都買左,紫色幾香

香水系列?sasa賣緊$5x ,$37應該俾人買哂
|
siuu198918 發表於 19-3-9 05:22
香水系列?sasa賣緊$5x ,$37應該俾人買哂

係,有三隻味,咁大枝好抵用,韓國牌子
竇漪房
|
平好少,要買$220至減$10,95折都無,唔抵