親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

1)想問多停車塲嗎?英國泊車收費大約多少?
2) Stonehenge 是否要入塲費,如果只想打咭,影石的全景,在外圍泊車,易被抄牌嗎?
3) bath 入塲費如何買最優惠?
thx

大宅

charmWY 發表於 19-2-28 08:49
2) Stonehenge 是否要入塲費,如果只想打咭,影石的全景,在外圍 ...

Stonehenge泊車唔洗$,但你在外圍係影唔到d巨石喎,因為泊完車比入場費之後要坐佢安排的Shuttle bus先至去到核心區架,有心去建議上website買飛會較便宜。

男爵府

2) Stonehenge 是否要入塲費,如果只想打咭,影石的全景,在外圍 ...

反而外圍有條路係可以影到的,不過都遠。不過我唔知條路叫乜名,你上地圖睇下搵唔搵到。我係見果個位泊d旅行車係度,我就問導遊,佢話個d人係想睇外星人或者吸收石陣的力量,所以長期泊係果度,會比人趕,趕左又番轉頭。

大宅

網上搵到 Bath parking 資料,希望有用

https://www3.hilton.com/en/offers/100092360.htm

大宅

missvivi 發表於 19-3-5 09:04
反而外圍有條路係可以影到的,不過都遠。不過我唔知條路叫乜名,你上地圖睇下搵唔搵到。我係見果個位泊d旅 ...

Thx, 我Google 下先

大宅

chunchundaddy 發表於 19-3-5 09:23
網上搵到 Bath parking 資料,希望有用

https://www3.hilton.com/en/offers/100092360.htm

thx

大宅

瑪麗皇后 發表於 19-3-5 03:01
Stonehenge泊車唔洗$,但你在外圍係影唔到d巨石喎,因為泊完車比入場費之後要坐佢安排的Shuttle bus先至去 ...

thx

首頁

尾頁

跳至