夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

一嚿大番薯 發表於 19-2-28 17:29
講乜嘢屋企傳統吖,你父母想你生,如果你真係堅愛你老婆,你會撐佢囉,然後大家慢慢接受無小朋友嘅生活,根 ...

樓主,係傳統家庭下,有問題生唔到個位係你,要不要同父母斷絕關係呢???去同父母交代,即同老婆離婚比幸福她,祝福她同另一男人生B,老實D,因為你不夠愛老婆。。可須人開解,認衰便是

大宅

rodona333 發表於 19-3-1 17:49

樓主,係傳統家庭下,有問題生唔到個位係你,要不要同父母 ...

唉!男人老狗婆婆媽媽解釋啫係……?

男爵府

搵第二個女人生吧,你都唔想到你呢代絕後吧

珍珠宮

日子耐左,你就吾會愛佢,男人就糸咁,不如快快斬纜,揾過第二個啦!

珍珠宮

你老婆唔收贍養費?即係你同意左離婚?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

快d放生你老婆搵過件母豬幫你生夠一打啦廢柴

大宅

掉返轉頭,如果係你自己生唔到又如何?自私男,你好快啲走離開個家,男人至 cheap 都係你!

複式洋房

10年青春呀,想比幾多贍養費呀?無價的

大宅

離婚吧啦你跟本就當你老婆係生仔機器,無得生就唔要佢,放生佢比佢搵個愛佢嘅人,唔係愛佢因爲佢可以生仔。重有而家無得生又唔係你,講到自己好慘,最慘係你老婆。

伯爵府

BK Milk勳章

如果你足夠有錢就代孕。

大宅

Torveny 發表於 19-2-28 14:49
生活喺一個傳統家庭,父母都希望可以自己傳宗後代,但現在發現自己新結婚的老婆身體健康情況下不會生B機會 ...

有冇想過搵代母??
其實都是錢的問題, 你老婆身體欠佳, 可以嘗試搵代母處理

別墅

講乜嘢屋企傳統吖,你父母想你生,如果你真係堅愛你老婆,你會撐佢囉,然後大家慢慢接受無小朋友嘅生活,根 ...

講得好啱 樓主今本就想生 如果你真係愛你老婆 根本唔會在意

子爵府

如果無得生係你,我估你父母對你老婆好過你對佢

子爵府

好多時女人無得生會被飛,但男人無得生女人會繼續留在男人身邊。

珍珠宮

講得好!
想有一下代無錯,但做男人唔該有返個膊頭,唔好賴三賴四
唔好推卸責任、扮晒無奈,話自己受壓於父母傳統觀念
如果你決心要同老婆一生一世,你就唔會將老婆不育問題講比屋企人知
你會自動同屋企人講無打算生小朋友,唔會令老婆咁難堪,老婆亦唔洗比你屋企人責怪不育
樓主你唔好扮委屈啦
明明最慘係你老婆,因為身體狀況不育比你厭棄

首頁

尾頁

跳至