初生BB影相有冇推薦?

mummumpang
|
我上網睇左好多人既COMMENT, 又唔想成萬蚊咁影 所以SORT OUT左以下呢幾間,有冇媽媽影過可以俾下意見?
Oh mc Baby - Newborn Photography 初生嬰兒上門/影樓攝影 家庭照攝影
Maryk Photography
Precious Baby studio
Les Bébés Studio - Newborn Baby專業上門攝影 家庭攝影

謝謝!
Futurting
|
mummumpang 發表於 19-2-28 16:43
我上網睇左好多人既COMMENT, 又唔想成萬蚊咁影 所以SORT OUT左以下呢幾間,有冇媽媽影過可以俾下意見?
Oh m ...

我都考慮緊Les Bebes
mummumpang
|
Futurting 發表於 19-2-28 17:14
我都考慮緊Les Bebes

佢價錢都幾抵~
Puddingmman
|
Oh m ...

岩岩影左Les Bebe, 攝影師姐姐好好,好有耐性(emoji)(emoji)(emoji)(emoji) 重點係影出黎效果好好 價錢又抵
TunGx'
|
Oh m ...

我刀搵左Les Bébés影不過阿b未出黎
musiccisum
|
Oh m ...

第一間呢度前排有post講
artsz
|
我都搵左Les Bébés落訂
TarasetaE
|
有!!! the heaven’s love
極度推薦!!!
我有好多friends響個度影
我今胎都打算去影

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Demihung
|
Oh m ...

我都join左Les 不過bb未出世
mummumpang
|
TarasetaE 發表於 19-3-1 17:13
有!!! the heaven’s love
極度推薦!!!
我有好多friends響個度影

等我又 quote 埋呢間先!! 謝謝
TarasetaE
|
mummumpang 發表於 19-3-1 17:23
等我又 quote 埋呢間先!! 謝謝

you’re welcome
the heaven’s love專影fresh48

另外一間叫whoolala baby photography都唔錯

我望過啲cake smash主題都好吸引

等阿仔出世大個啲...我都諗住幫佢影返輯留念

pinkywyy
|
TarasetaE 發表於 19-3-1 19:21

you’re welcome

這間都幾好!係我啲同事影完介紹我去嘅, 佢哋都好多造型供應,可以參考一下。攝影師夫婦好有耐性,嗰日影到超晒時都繼續影(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)