有無媽媽生第二胎發現中孖B?

Kittypink
|
我仲未接受到....一心想要多一個,一照中左孖B,種感覺好震撼,唔知點同屋企人講,自己又好擔心,有媽媽同我一樣嗎?
musiccisum
|

PhoebeChan333
|
Kittypink 發表於 19-3-1 02:21
我仲未接受到....一心想要多一個,一照中左孖B,種感覺好震撼,唔知點同屋企人講,自己又好擔心,有媽媽同 ...

上天恩賜比你,唯有好好努力搵奶粉錢
forum_user9    發表於 19-3-2 10:43
臭Patpat小B
|
加油呀,如果有人幫忙照顧,湊孖都好好玩
GCHK
|
wow.咁都要好好休息,唔好太操勞,加油
averymom
|
孖B是雙重喜悅,我都好想有
RubyYu07
|
好難得!珍惜啊!!上天既禮物!
forum_user9
|
我係呀!
初時都覺得失預算同擔心湊唔湊得掂架
我冇屋企人幫手湊,大仔都係我自己一個湊大
惟有請陪月、外傭姐姐加個鐘點阿姨

既然上天畀左對孖b畀我地,頭一年幾兩年最辛苦
不過5人家庭又係幾熱鬧丫
haha748494
|
即來之則安之,加油吖。
Kittypink
|
forum_user9 發表於 19-3-2 10:48
我係呀!
初時都覺得失預算同擔心湊唔湊得掂架
我冇屋企人幫手湊,大仔都係我自己一個湊大

我都係大仔呀,又係諗住請陪月&姐姐,我自己真係搞唔掂。我好想做T21快d知道係龍鳳定孖
做個靚太
|
雙重喜悅~恭喜恭喜~
我都想要孖,不過今次二胎都係單胎,好羨慕你呀
NicoleKmm
|
Kittypink 發表於 19-3-1 02:21
我仲未接受到....一心想要多一個,一照中左孖B,種感覺好震撼,唔知點同屋企人講,自己又好擔心,有媽媽同 ...

我第三胎都係孖B,照完之後第一個反應係呆左,過左幾日就接受左
我要做媽媽
|
而家開始要接受現實,仲要重新規劃下湊bb既問題...
que328
|
Kittypink 發表於 19-3-2 16:16
我都係大仔呀,又係諗住請陪月&姐姐,我自己真係搞唔掂。我好想做T21快d知道係龍鳳定孖
...

你而家幾多週?
Sze_man488
|
Kittypink 發表於 19-3-2 16:16
...
我都係,不過係大女,肚入面係孖仔。另外T21只可以知道一個BB性別,都係要等照結構先知!
asukav6
|
你同老公係咪家族有人係孖?
Kittypink
|
Sze_man488 發表於 19-3-2 21:47
我都係,不過係大女,肚入面係孖仔。另外T21只可以知道一個BB性別,都係要等照結構先知! ...

Oh...我一直以為可以快D知道tim,咁仲做唔做好?
Kittypink
|
asukav6 發表於 19-3-2 23:04
你同老公係咪家族有人係孖?

兩邊家人都無,所以嚇死我
Kittypink
|
que328 發表於 19-3-2 19:33
你而家幾多週?

8週幾
que328
|