今朝抹到啡

李露眉
|

book左即日照
岩照完,宮頸,心跳,size正常
無原因點解有啡

我18周,有無mama試過?
manman1026
|
李露眉 發表於 19-3-1 12:44
book左即日照
無原因點解有啡

我間中就會有啡同見紅,衣家12週,醫生都冇確定係咩原因會咁樣,兩星期前見紅留院醫生照陰照話見到有個子宮肌瘤,但今朝去度頸皮同姑娘講佢幫我照肚又話唔覺有個肌瘤
mamiewg
|
我12, 16 同20 週都有流過啡,都係檢查唔到原因,醫院都話呢d 叫作小產,叫我自己長SL 休息下先,本身都唔想sl, 不過3次真係驚阿b 早出黎
李露眉
|
mamiewg 發表於 19-3-1 14:48
我12, 16 同20 週都有流過啡,都係檢查唔到原因,醫院都話呢d 叫作小產,叫我自己長SL 休息下先,本身都唔 ...

自己有工作,好難請假,好煩

佢話我胎盤無低,宮口無開
b心跳16幾

無小產徵兆,但唔知點解有啡
mamiewg
|
manman1026 發表於 19-3-1 13:21
我間中就會有啡同見紅,衣家12週,醫生都冇確定係咩原因會咁樣,兩星期前見紅留院醫生照陰照話見到有個子 ...

我有朱古力瘤同子宮肌瘤,隨住bb 係度長大會遮住照唔到,生完有機會可能冇左,懷孕期間分泌既激素會抑制佢地生長,餵母乳都會
mamiewg
|
李露眉 發表於 19-3-1 14:50
自己有工作,好難請假,好煩

佢話我胎盤無低,宮口無開

流啡都係警號啦,有SL 就攞,阿B 緊要,行少D 坐多大 行慢D
臭Patpat小B
|
可以行得多太攰,請二日假抖下啦
貓宅
|
book左即日照
無原因點解有啡

我都試過過咗12週流啡, 少少咁流咗一星期, 反而頭3個月都無, 但我上網見好多人都有, 我又無痛無見紅, 所以都無去睇, 到而家20週, 尋日照完結構, 一切正常
haha748494
|
暫時先臥床休息,希望唔會再流啡。
choi_0731
|
book左即日照
無原因點解有啡

我18-25都持續有少少 有時一星期一至兩次,有時兩星期一次,到而家31週喇。加油
我要做媽媽
|
有D媽媽真係會咁樣架,間中抹到啡,建議妳好好休息
bchuma
|
book左即日照
無原因點解有啡

如果見到啡最好再去穩穩醫生穩陣
GCHK
|
haha748494 發表於 19-3-2 17:07
暫時先臥床休息,希望唔會再流啡。

係亞係亞,盡量要臥床休息