鴻褔堂薑醋卷

catn2014
|
想買50 張或以上, 請問知唔知邊到買最平
tamoneone11
|
catn2014 發表於 19-3-1 19:41
想買50 張或以上, 請問知唔知邊到買最平

剛剛bb展50張以上做緊$41/張,50張以下就$43/張,買10張送1張,買滿$500又送$50現金卷
佢話3月會擺婚紗展,再遲啲唔知係擺咩美食展咁,都係呢個價錢
catn2014
|
tamoneone11 發表於 19-3-1 19:49
剛剛bb展50張以上做緊$41/張,50張以下就$43/張,買10張送1張,買滿$500又送$50現金卷
佢話3月會擺婚紗展 ...

好似好抵咁。。。。。。錯過左bb展
catn2014
|

想問係每滿500 就送$50現金卷? 即係如果買$1000 就送$100現金卷?
tamoneone11
|
catn2014 發表於 19-3-1 21:07
想問係每滿500 就送$50現金卷? 即係如果買$1000 就送$100現金卷?

係呀,我買左61張,$41x61張=$2501,岩岩好$2500就送左$250現金卷,到時可以用黎買大樽玻璃樽薑醋自己食
臭Patpat小B
|
好多人話好難食,小心考慮
|
臭Patpat小B 發表於 19-3-1 21:50

我買左兩包,試過覺得幾好食啊
catn2014
|

唔好食都無辦法, 得佢呢間最方便最多分店
catn2014
|
16192105 發表於 19-3-1 22:35
我買左兩包,試過覺得幾好食啊

其實我食過都覺得唔差
RubyYu07
|

呢個價錢真係好抵又好誘惑啊。
Connie_cat
|

我食過幾次,覺得唔錯,唔係啲人講到咁差
haha748494
|
一次買咁多,之前有冇試過。
GCHK
|
RubyYu07 發表於 19-3-2 10:55
呢個價錢真係好抵又好誘惑啊。

係亞,我都覺得好優惠亞
catn2014
|
tamoneone11 發表於 19-3-1 21:41
係呀,我買左61張,$41x61張=$2501,岩岩好$2500就送左$250現金卷,到時可以用黎買大樽玻璃樽薑醋自己食
...

想問你係bb展買的薑醋卷到期日係幾時
tamoneone11
|
catn2014 發表於 19-3-2 20:02
想問你係bb展買的薑醋卷到期日係幾時

2020年2月