驗Bb 性別

beechan2019
|
想知你們會否驗bb 性別?

去邊驗會平d??

外面收$5000

好貴

想睇有無其他選擇
李露眉
|
點解要side呢d錢??
正常超聲波3,4個月已知
kary2931
|
beechan2019 發表於 19-3-3 13:11
想知你們會否驗bb 性別?

去邊驗會平d??

有做nifty or T21 就可知埋性別,99%準確

yannylam1314
|
點解唔做nifty or T21?
nifty大約$3000都有, 準確度又高
pigpiglamlam
|
2胎都冇驗,覺得冇需要,除非你唔照任何超聲波
asukav6
|
20週照結構一定照到,到時先買bb野都未遲,除非你另有企圖啦
catcatkenken
|
驗T21一定包埋...11週已知結果了
GCHK
|
我個人就唔想咁快知道嘅
beechan2019
|
catcatkenken 發表於 19-3-3 16:31
驗T21一定包埋...11週已知結果了

是指公立醫院驗的T21嗎?
小小郭夫人
|
beechan2019 發表於 19-3-3 16:36

你係咪香港人?唔係唔好問呢條問題,我哋都唔會答你!仔女都係骨肉,生出嚟咪知囉!
ds0130
|
回覆 beechan2019 的帖子

faest $2800,10星期可以驗,10日左右知
basilmama
|
ds0130 發表於 19-3-3 17:37
回覆 beechan2019 的帖子

faest $2800,10星期可以驗,10日左右知

Faest ? 有冇多D資料?謝謝
ds0130
|
basilmama 發表於 19-3-3 18:35
Faest ? 有冇多D資料?謝謝

其它 post見倒龔羽一收 $2800
Margot215
|

私家先有得做,做T21已經知道埋性別
moksamuel
|
T21/nifty 都驗到啦,你唔係未聼過?
redbus
|

Google下 T21 / nifty你會獲得更多資料,親!
haha748494
|
我順其自然,等到可以知道性別時,自然會知。
mymymymyyyyy
|
小小郭夫人 發表於 19-3-3 16:51
你係咪香港人?唔係唔好問呢條問題,我哋都唔會答你!仔女都係骨肉,生出嚟咪知囉!
...

Well said!!!
要買bb用品,20週照結構時開始都仲有大把時間!!
Watermelongirl
|
Nifty pro 11 weeks 我已經知道, 可以早D 準備.. 3500左右有
cymc1987
|
Watermelongirl 發表於 19-3-5 12:29
Nifty pro 11 weeks 我已經知道, 可以早D 準備.. 3500左右有

請問邊到呀?