終於 book 左影大肚相啦!!

mummumpang
|
我本身仲15 16 緊 影唔影好, 結果上網睇左好多, outdoor 又睇過, studio 又睇過, 真係太多選擇,價錢仲可以由2000去到成萬蚊,真係好誇張, 同老公傾,想要自然d唔洗一定好 sexy既style, end up 就選擇左以下呢間 Gypsophila photo!

我之前仲 short list 左 maryk photography 同 yours memory, 都係唔錯既選擇,媽媽們都可以睇下,睇下岩唔岩自己 style:)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Sum.
|
回覆 mummumpang 的帖子

貴5貴吖?
mummumpang
|
Sum. 發表於 19-3-3 16:17
回覆 mummumpang 的帖子

貴5貴吖?

唔貴呀 3xxx~
haha748494
|
等你分享靚靚相。
mummumpang
|
haha748494 發表於 19-3-5 15:13
等你分享靚靚相。

好呀~ 要3月尾先影~
florby
|
mummumpang 發表於 19-3-3 15:57
我本身仲15 16 緊 影唔影好, 結果上網睇左好多, outdoor 又睇過, studio 又睇過, 真係太多選擇,價錢仲 ...

你會自己化妝定搵化妝師幫你呀?
Cindy曾
|
florby 發表於 19-3-5 22:36

我百度搜索到深圳灣有一家店,998人民幣!我一號影完了。相唔夠一百張……不過全部發郵箱給我自己保存了。包化妝三套衣服,一套男人的!
mummumpang
|
florby 發表於 19-3-5 22:36

佢包埋化妝呀 佢都係 natural home style 我諗唔會太濃~
IvansweetHeart
|
Cindy曾 發表於 19-3-5 23:07
我百度搜索到深圳灣有一家店,998人民幣!我一號影完了。相唔夠一百張……不過全部發郵箱給我自己保存了。 ...

香港千拎蚊都有,大住肚唔好上大陸啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cindy曾
|
IvansweetHeart 發表於 19-3-5 23:34
香港千拎蚊都有,大住肚唔好上大陸啦

我住屯門,一上車半小時就到了深圳灣
IvansweetHeart
|
Cindy曾 發表於 19-3-5 23:36

大吉利是有事白車唔到喎,影大肚通常八個月以上啦
Hotcalbee
|
mummumpang 發表於 19-3-3 15:57
我本身仲15 16 緊 影唔影好, 結果上網睇左好多, outdoor 又睇過, studio 又睇過, 真係太多選擇,價錢仲 ...

looks pretty
mummumpang
|
Cindy曾 發表於 19-3-5 23:36

小心 d 呀 ~ 我都唔敢去同人迫 依家連上去食下野都費事呢~
mummumpang
|
Hotcalbee 發表於 19-3-5 23:40
looks pretty

seems pretty natural and warm~