想問大家有無用孕婦枕頭

travelfish
|
想問大家有無用孕婦枕頭, 有無咩款用過覺得唔錯?
moksamuel
|
有呀,我好cheap淘寶咋喎,生完已經冇用又大舊,好快掉左
klsabb
|
無用, 張床唔夠大, 得4呎..
放左孕婦枕太大舊
發達喇
|
我就冇特別去用呀
forum_user9
|
我買六x村嗰隻月亮枕,大肚時可以瞓覺用
Bb出世要黎餵奶,可以用到歲幾
而家陀緊第二胎,個枕都重幾新淨
我覺得抵用
mint2014
|
我都買六x村嗰隻月亮枕,
不過大肚時瞓覺用我反而痺哂,
用左半晚即刻一腳申開左,
現在惟有留番bb出世用
Shukfanny
|
有呀,去聽孕婦講座送嘅。我有腰痛舊患,墊住條腰好好多
ChansBB
|
travelfish 發表於 19-3-4 13:54

無呀
勁大舊
我用番自己枕同個大cushion夾係肚都舒服
GCHK
|
冇亞,我冇買,雖然都諗過買
Carolkatze
|
有,用dreamgenii,mothercare 有得賣,特別開始要側瞓之後覺得好好用
dolldollk
|
有呀,用講座送既枕
RubyYu07
|
我就買左個U型枕,淘寶買既
RubyYu07
|
Carolkatze 發表於 19-3-4 20:54
有,用dreamgenii,mothercare 有得賣,特別開始要側瞓之後覺得好好用

我都係,側訓時可以托下個肚
freshrose
|
無,我用毛巾同cushion only
|
forum_user9 發表於 19-3-4 17:26

好貴啊,我都想買
|
RubyYu07 發表於 19-3-4 21:17
我就買左個U型枕,淘寶買既

好唔好用?幾錢啊?有無淘寶link?thanks
Cindy曾
|

唔買,一直訓覺都側身嘅抱著枕頭!一般訓五六個鐘先醒一次,起身屙尿又繼續訓到八點幾!
肥虎虎
|
forum_user9 發表於 19-3-4 17:26

大約幾錢
邊度可以買,thx!
ching129
|
肥虎虎 發表於 19-3-4 22:45
大約幾錢
邊度可以買,thx!

Aeon 有呀,B.B. 展平左好多,本身都想買,可惜買左其他款
yukimother
|

我用六甲村月亮枕,覺得好好用,我由三個月用到而家八個月都仲用緊,第日又可以用嚟餵奶