懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

karrywong 發表於 19-3-8 13:13
回覆 jwhc0317 的帖子

唔該晒你, 我都聽好多同期既jm話約吾到結構期, 不過我怕到時去完政府照之前先cancel ...

應該唔會嘅。你係咪去開果間診所做產檢?

別墅

唔係啊, 淨係去左結構咋...

大宅

karrywong 發表於 19-3-8 17:07

唔係啊, 淨係去左結構咋...

你起碼都要睇威院照成點先再決定去唔去私家會好點,你同老公商量下

洋房

我都係威院俾結構期我,因為度完頸皮有d厚(2.4mm), 同埋我先生有心漏症,所以佢即俾期我,果日係顧問醫生幫我照,照左成粒鐘,非常詳細。跟住我就順便cancel左私家個booking。

複式洋房

Sharonhui0312 發表於 19-3-8 17:46
我都係威院俾結構期我,因為度完頸皮有d厚(2.4mm), 同埋我先生有心漏症,所以佢即俾期我,果日係顧問醫生 ...

想問問威院點先有得照結構?健康院個醫生淨係叫我哋自己出去照。。。

民房

karrywong 發表於 19-3-4 15:24
之前去威院做唐氏, 話頸皮厚2.4, 然後醫生比左個照結構期我
請問如果威院比左個照結構期, 仲要唔要出去私家 ...

我個陣做完唐氏就book左私家照先,個期我後過威院個期少少到,如果你係威院照得詳細滿意就打去私家取消,如果你覺得照得唔詳細或者唔滿意嘅地方,到時就去埋私家照可以,因為以我所知結構期最好一早book定岀面,我嗰陣係威院照,咩都冇講嘅淨係叫我等醫生報告,最後醫生同我講正常嘅心肝脾肺腎都有,跟住我最後就出咗去照多次

洋房

Apapta 發表於 19-10-3 22:31
想問問威院點先有得照結構?健康院個醫生淨係叫我哋自己出去照。。。

我度完頸皮,姑娘check到有期就俾我,加上威院醫生擔心bb有心漏,所以先叫顧問醫生幫我照結構,check得詳細d

大宅

Apapta 發表於 19-10-3 22:31

你冇咩問題係唔會俾期你架

首頁

尾頁

跳至