興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大少拉 發表於 19-3-11 00:08
我發現有2,3套故事一樣,但拍嘅時間同人物唔同。但我突然又舉唔到例子。
...
係呀
張瑛,白燕, 美人恩。
周聰,嘉玲, 難得有情郎。
-----------

張瑛,芳艷芬, 鄉村姑娘。
林家聲, 南紅, 一家親。
--------
張芵才, 南紅, 麥基, 文愛蘭, 你情我願。
謝賢, 蕭芳芳, 周聰, 陳齊頌, 青春兒女。

暫時咁多。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

lily-of-valley 發表於 19-3-11 01:55
係呀
張瑛,白燕, 美人恩。

嘩!你真係好勁!

嘜都知!
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大少拉 發表於 19-3-11 00:09
你鍾意睇邊個多呀?或嘜類型?

我鍾意林家聲,張英才,呂奇,石堅,南紅,林鳳…… 鍾意睇時裝多過古裝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大少拉 發表於 19-3-11 06:53
嘩!你真係好勁!

嘜都知!
我知唔晒架, 因大戲我唔太睇, 淨睇任劍輝多, 黃飛鸿我因唔鐘意關德興, 唔多睇。 聽聞關德興成日敦起個款去教人, 人人怕咗佢。

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

lily-of-valley 發表於 19-3-11 08:14
我知唔晒架, 因大戲我唔太睇, 淨睇任劍輝多, 黃飛鸿我因唔鐘意關德興, 唔多睇。 聽聞關德興成日敦起個 ...

關生我都好吾鍾意,仲記得佢叫阿寬時嗰個樣

象牙宮

coo1068 發表於 19-3-11 08:17
關生我都好吾鍾意,仲記得佢叫阿寬時嗰個樣
有partner. 聽講關德興當正自己關公後人, 成日擺正個款話曹達華, 石堅無厘正經, 人人都怕佢煩。 曹達華石堅就好好人。

男爵府

lily-of-valley 發表於 19-3-11 01:55
係呀
張瑛,白燕, 美人恩。

好犀利

象牙宮

purplerain 發表於 19-3-12 00:32
好犀利
呢幾套我錄起的collection. 咁多年來錄埋錄埋。

伯爵府

回覆樓主:

邊度有得睇?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

ilovebb2019 發表於 19-3-18 12:08
邊度有得睇?

我響mytvsuper 度睇。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

首頁

尾頁

跳至