加固用的冰格

twtw2017
|
請問邊度買到軟身既冰格要黎整冰粒,想搵有蓋既,同想要唔同size. 比bb加固用,唔敢淘,有冇啲比較有安保證既?
picklebebe
|
twtw2017 發表於 19-3-4 23:37
請問邊度買到軟身既冰格要黎整冰粒,想搵有蓋既,同想要唔同size. 比bb加固用,唔敢淘,有冇啲比較有安保證 ...

我係Mother care買咗矽膠既,叫Beaba, 有兩個size
puppydingo
|
一田
tpcmela
|
twtw2017 發表於 19-3-4 23:37
請問邊度買到軟身既冰格要黎整冰粒,想搵有蓋既,同想要唔同size. 比bb加固用,唔敢淘,有冇啲比較有安保證 ...

我用緊bebea 買左XL 150ml
初初加固唔需要冰啦,bb食得好小
到佢真正代到一餐先買都得!
每日再煮粥仔之後放冰左既肉菜瓜咁落去
20分鐘就煮好
我要做媽媽
|
你去一田睇下啦,或者吉之島
喊包媽媽
|
Aeon有呀,有時不是一個個正方,有D係小盒子
RubyYu07
|
我係AEON買,一田都會有
GCHK
|
我覺得可以去一田同AEON度睇下
winniekoyle
|
我之前O係一田買, $90有2個冰格連蓋, 好貴

後來上AMAZON JP買仲平, 你唔等用可以AMAZON買, 大約一星期送到香港
twtw2017
|
picklebebe 發表於 19-3-5 03:08
我係Mother care買咗矽膠既,叫Beaba, 有兩個size

好,等我研究下先. Thx ~ ^^
twtw2017
|
喊包媽媽 發表於 19-3-5 14:26
Aeon有呀,有時不是一個個正方,有D係小盒子

行左兩間Aeon, 只搵到硬膠,搵唔到軟身既...
twtw2017
|
winniekoyle 發表於 19-3-6 10:37
我之前O係一田買, $90有2個冰格連蓋, 好貴

後來上AMAZON JP買仲平, 你唔等用可以AMAZON買, 大約一星期送到 ...

一田咁貴既