潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ungela914 發表於 19-3-6 20:36
兩萬幾?而家要3 萬幾喇!New York 呢邊細嘅要$4000 USD 中就$4300USD 兩萬幾只可似買佢哋呢個to ...

原來加左價呀?我舊年定前年睇過2萬幾咋

男爵府

gabrielle 個M字我成日覺得係M記..

但佢個PAULINE BAG我見到人用好靚!!!

子爵府

buonobi 發表於 19-3-7 15:14
gabrielle 個M字我成日覺得係M記..

但佢個PAULINE BAG我見到人用好靚!!!

M 記?你講麥記呀?因為呢個同Réjane 都係佢哋 icon 我覺得Pauline 個袋身太橫唔好睇!因為我見到佢哋authorize 嘅online shop model 咩得好好睇!

男爵府

ungela914 發表於 19-3-7 20:50
M 記?你講麥記呀?因為呢個同Réjane 都係佢哋 icon 我覺得Pauline 個袋身太橫唔好睇!因為我見到 ...

我見到個pauline mini size 架 幾靚!
rejane我都好中意

子爵府

好鍾意呢個牌子嘅袋,手工靚,有Hermes嘅皮質同手工咁精緻,售後服務好,我用緊呢個。

子爵府

ILA 發表於 19-3-9 19:29
好鍾意呢個牌子嘅袋,手工靚,有Hermes嘅皮質同手工咁精緻,售後服務好,我用緊呢個。

...

對我嚟講,佢啲袋嘅價錢係物超所值

子爵府

gloriehungws 發表於 19-3-6 22:28
原來加左價呀?我舊年定前年睇過2萬幾咋

Mini size兩年前係2萬8左右, 後來一加已加到去3萬4。上年同今年唔知有無加呢

男爵府

ILA 發表於 19-3-9 19:37
Mini size兩年前係2萬8左右, 後來一加已加到去3萬4。上年同今年唔知有無加呢
...

如果加到3萬4咁我鍾意delvaux 啲款多啲

子爵府

ILA 發表於 19-3-9 19:29

...

係呀!SA都講Hermes 係佢哋皮嘅供應商!因為Moynxt 都under LVHM group 你呢個SA都介紹呢個款好好賣不過我同佢講話放唔落個 iPhone plus但就 啱哂D 鐘意成日電話不離手發短信嘅後生女!你用緊嗰個係咩色呀?

子爵府

gloriehungws 發表於 19-3-9 19:40

我都有Deluvax D 袋但係而家三萬幾頂多買到Tempête mini 或Madame 但Brillant Mini rodeo 皮都起碼$36000 如果box 皮而經去到4 萬幾因為17 年尾全球已經加咗價!如果cool box 就抵玩D 兩萬幾就可以買到

子爵府

ungela914 發表於 19-3-9 20:19
係呀!SA都講Hermes 係佢哋皮嘅供應商!因為Moynxt 都under LVHM group 你呢個SA都介紹呢個款好好賣不過我 ...

一個cream面+peach底,一個啡面+cream底。我用緊細細部電話,所以ok。

子爵府

gloriehungws 發表於 19-3-9 19:40

我有Delvaux brilliant,感覺啲皮無Moynat咁靚,不過個款係靚。

子爵府

ILA 發表於 19-3-9 20:53
一個cream面+peach底,一個啡面+cream底。我用緊細細部電話,所以ok。

Wow JM 原來你有兩個勁呀!

子爵府

ungela914 發表於 19-3-9 20:57

一個秋冬用,一個春夏用。我下一個想買Garbrielle,但一諗起兩年前無買,現在加咁多先買,有啲Un住。

子爵府

ungela914 發表於 19-3-9 20:57

我好推薦你買Gabrielle。你相中第一個拼色靚呀!

子爵府

ungela914 發表於 19-3-5 02:00
如題,想買呢個牌子好耐但鐘意佢哋個Gabrielle 中size覺得幾好睇!有無JM 用梗?原來H供應D 皮比佢哋唔怪得 ...

其實唔係你講起,我平時真係唔會同朋友講起呢個牌子,因為我有啲私心,好怕講完後啲人知佢係寶,然後就周街都有人用。

子爵府

ILA 發表於 19-3-9 21:04
其實唔係你講起,我平時真係唔會同朋友講起呢個牌子,因為我有啲私心,好怕講完後啲人知佢係寶,然後就周 ...

都唔係嘅!你又唔係D 咩明星!最緊要自己鐘意。好似TW 動新聞都搵咗林心如,候佩岑介紹Moynat 但我覺得我試上身用Réjane 一D都唔好睇又重!反而冇咁多人like Gabrielle 。你見我出呢個post 都唔係好多人回就知!呢度D JM 多數post C 或H ! Gabrielle 我等到靚顏色就會入一個!其實我之前鐘意purple 隻顏色(圖一)但實物似深藍色多D,因為我鐘意Réjane 隻紫色多D(圖二)

https://tw.appledaily.com/new/realtime/20190224/1521861/

子爵府

ungela914 發表於 19-3-9 21:25
都唔係嘅!你又唔係D 咩明星!最緊要自己鐘意。好似TW 動新聞都搵咗林心如,候佩岑介紹Moynat 但我覺得我試 ...

我都覺得rejane好重,同埋揹上身時個袋向外傾,我都鍾意Gabrielle多啲。但我SA話Rejane多香港人同大陸人買好多,佢有啲客覺得Gabrielle係抄Hermes Kelly。但我可能本身鍾意Gabrielle呢種形狀嘅袋,就算係其他牌子,買嚟買去都係鍾意呢啲款。

子爵府

ungela914 發表於 19-3-9 21:25
都唔係嘅!你又唔係D 咩明星!最緊要自己鐘意。好似TW 動新聞都搵咗林心如,候佩岑介紹Moynat 但我覺得我試 ...

是後面嗰個色?實物真係藍啲,但藍啲其實仲易襯衫。

子爵府

ILA 發表於 19-3-9 21:32
是後面嗰個色?實物真係藍啲,但藍啲其實仲易襯衫。

係呀!因為個色有D 似我個H 電藍色所以我冇買. 因為C6都講呢個牌子一個起兩個止所以我之後就諗住買拼色好D!我重想買埋個tote 因為係reversible 所以覺得幾特別 其實我買開Deluvax 同Chanxl 但佢哋D袋而家越來越貴!所以想入其他牌子!

首頁

尾頁

跳至