開刀前一日先知無book手術室

西瓜MAMA
|

原來比左錢book私家開刀
醫生係可以無book手術室
到開刀前一日先知.仲要係另一個醫生打電話去醫院到問先知
喊包媽媽
|
甘最後點算?有D人擇時辰開刀架喎
西瓜MAMA
|
喊包媽媽 發表於 19-3-5 14:56
甘最後點算?有D人擇時辰開刀架喎

本身約今日開 琴日打去同醫生講自己前2日發燒有無影響,醫生直接一句 咁我唔幫你開 你去政府生!
搞到我家姐急搵其他醫生,點知其他醫生打去 無人幫過我家姐book手術室!快既19號有期 但20號就預產期
肥虎虎
|
西瓜MAMA 發表於 19-3-5 15:05
本身約今日開 琴日打去同醫生講自己前2日發燒有無影響,醫生直接一句 咁我唔幫你開 你去政府生!
搞到我家 ...

先唔理你發燒唔發燒
但邊個醫生咁唔負責任連手術室都無準備
siudimsum
|
個醫生好有問題喎!邊個醫生??
西瓜MAMA
|
肥虎虎 發表於 19-3-5 15:09
先唔理你發燒唔發燒
但邊個醫生咁唔負責任連手術室都無準備

黃逸x
西瓜MAMA
|
siudimsum 發表於 19-3-5 15:11
個醫生好有問題喎!邊個醫生??

黃逸x
西瓜MAMA
|
醫生仲要係99介紹 包無死,點知咁
肥虎虎
|
西瓜MAMA 發表於 19-3-5 15:12
黃逸x

但你宜家嬲都無用住
就生好難揾醫生接手
訂金個d都亦唔好煩
揾唔到私家就去政府生bb先
做個靚太
|
個醫生咁衰架!完全不負責任!
西瓜MAMA
|
肥虎虎 發表於 19-3-5 15:14
但你宜家嬲都無用住
就生好難揾醫生接手
訂金個d都亦唔好煩

都係要番政府架啦 但bb依家都7.7 怕變全餐
西瓜MAMA
|
做個靚太 發表於 19-3-5 15:26
個醫生咁衰架!完全不負責任!

黃逸x
肥虎虎
|
西瓜MAMA 發表於 19-3-5 15:28
都係要番政府架啦 但bb依家都7.7 怕變全餐

為左bb就乜餐都唔怕
等你好消息及報告
加油
totobmama
|
如果真係好想去私家開刀,睇下放棄按金轉第二間有位既醫院
我個私家醫生尋日建議我轉開刀,都book到星期五
西瓜MAMA
|
totobmama 發表於 19-3-5 15:34
如果真係好想去私家開刀,睇下放棄按金轉第二間有位既醫院
我個私家醫生尋日建議我轉開刀,都book到星期五 ...

佢6299有一定要求 法國同5號/8號生~法國最快19先有手術室
IvansweetHeart
|
西瓜MAMA 發表於 19-3-5 15:36
佢6299有一定要求 法國同5號/8號生~法國最快19先有手術室

嘩,大家族喎,bb要衝出來都要聴6299話,咪傻了
FLmorning
|
個醫生也不負責任啦!
肥虎虎
|
西瓜MAMA 發表於 19-3-5 15:36

你做人媽咪啦,唔好乜都6299
自己同c6決定啦,要出世都唔輪到佢地揀
西瓜MAMA
|
IvansweetHeart 發表於 19-3-5 15:39
嘩,大家族喎,bb要衝出來都要聴6299話,咪傻了

到呢刻 佢都仲繼續聽6299話 擇吉日已經廢事再勸佢
西瓜MAMA
|
肥虎虎 發表於 19-3-5 15:41
你做人媽咪啦,唔好乜都6299
自己同c6決定啦,要出世都唔輪到佢地揀

係我家姐
佢地男家要吉日仲重要過所有事咁