美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

appledai 發表於 19-3-5 15:37
自從我1月扔個細B返學之後就有時間來整下自己。我混BK好久了,還有上discuss美容版,一直有留意打斑的資訊 ...

想知張醫生既詳情呀?有乜treatment ga? Thanks.

伯爵府

BK Milk勳章

iam20chanmui 發表於 19-3-6 10:22
想知張醫生既詳情呀?有乜treatment ga? Thanks.

我只是幾年前去打過斑,是否有其他療程不清楚哦。你可以google下電話地址。電話要堅持不懈的打才可能通,只開下午,有的JM打電戶無人聽直接踩上去。幾百打斑,好像是600,現在還是,我去年11月打過電話問過。我之前還有得見醫生,打個幾分鐘時姑娘打。超多人。

大宅

回覆樓主:

skin &beam個只係laser facial, 唔可以去斑的

大宅

回覆樓主:

請問beauskin係咪真係唔sale? 好怕hard sale, 之前有d treatment最後一次唔敢去

伯爵府

BK Milk勳章

Lamlamfong 發表於 19-3-6 13:53
請問beauskin係咪真係唔sale? 好怕hard sale, 之前有d treatment最後一次唔敢去
...
不sale只是讓你知道優惠價格。其實現在好多都不hard sell. per face 都不。skin & beam完全不sell.

伯爵府

BK Milk勳章

sugiyama 發表於 19-3-6 12:59
skin &beam個只係laser facial, 唔可以去斑的

哦,原來如此

子爵府

減齡達人勳章

Lamlamfong 發表於 19-3-6 13:53
...
唔sell
要問佢先講價錢
不過要揀岩分店同時間

子爵府

appledai 發表於 19-3-5 15:37
自從我1月扔個細B返學之後就有時間來整下自己。我混BK好久了,還有上discuss美容版,一直有留意打斑的資訊 ...

請問face max有咩分享?

張乃剛$600 1064係韓國不知牌子機,而A+ 1064 係加拿大fortuna,打大約15min。不果如果有一樣效果$600就ok。

邊間打結焦班?

伯爵府

BK Milk勳章

思澄爸爸 發表於 19-3-6 14:54
請問face max有咩分享?

張乃剛$600 1064係韓國不知牌子機,而A+ 1064 係加拿大fortuna,打大約15min。不 ...

我不知道張乃剛是什麼機,反正幾百有得見醫生,有得打結焦,我講的是5年前,最近沒去,因為時間不安我。 face max是霍太介紹的,單次收費,1064才48*。A+加上藥膏實際上是1100.我覺得貴,寧願去vinca,單次,960,lutronic機,做成個facial。不過我現在去beauskin更平。我買了上面說的7280的course加千幾就可以有3次fotona.beauskin雖然不是單次,但不少course才3次,其實5次或以下我接受。

我去過的張乃剛同beauskin都可以打結焦

子爵府

appledai 發表於 19-3-6 14:59
我不知道張乃剛是什麼機,反正幾百有得見醫生,有得打結焦,我講的是5年前,最近沒去,因為時間不安我。 f ...

張乃剛佢以前肯做結焦,上年尾consult佢,佢話唔做,只想叫人做1064不結焦。佢話韓國機。佢不少嬸嬸客,見皮膚都好似ok。佢有laser facial。

出面有啲1064收得平,韓國機,我心大心細,因怕容易反黑。

大宅

回覆樓主:

請問藥水去斑,可以分享多d嗎?

伯爵府

BK Milk勳章

wlhbee 發表於 19-3-6 15:42
請問藥水去斑,可以分享多d嗎?
現在很少地方用了,我講20年前,現在我都找不到了

禁止訪問

複式洋房

多年前 我都去過幾次張乃剛,打結焦,的確係抵~因為想改善埋面紅,我上個月JOIN左A妹3萬呀,我都覺得貴

早知去你果間啦。
BTW...配服 樓主好有心機做Research!!

複式洋房

油麻地有間樓上鋪幾平又做到效果,我家姐帶我上去打斑,職員冇hardsell,試完見唔太貴就join左plan,真心岩我依D窮學生一個月做一次

伯爵府

BK Milk勳章

IloveJJ 發表於 19-3-6 15:47
A+係打足15分鐘,其他係咪呢?會唔會兩次加埋先等於一次呢?
vinca都說自己打得耐,具體我就不知道了。beauskin的fotona如果買幾次的話平均才幾百,全面掃一次再打結焦,安我這樣心急的人,結焦傷皮膚,不過我好心急,想快點看到效果,我個人就不會過千打一次,既然picoway都才千幾。當然我沒去過A+,可能是不錯,不過過著我的budget.

大宅

回覆樓主:

唔sale, 老老實實, 明碼實價咁做, 反而d 客仲會自動自覺俾錢

伯爵府

BK Milk勳章

bobolam503 發表於 19-3-6 16:59
油麻地有間樓上鋪幾平又做到效果,我家姐帶我上去打斑,職員冇hardsell,試完見唔太貴就join左plan,真心岩我依 ...
我PM你幾錢。我見到平就兩眼放光

子爵府

appledai 發表於 19-3-6 17:12
vinca都說自己打得耐,具體我就不知道了。beauskin的fotona如果買幾次的話平均才幾百,全面掃一次再打結焦 ...

Beauskin上到去駛唔駛填個人資料?

伯爵府

BK Milk勳章

思澄爸爸 發表於 19-3-6 18:49
Beauskin上到去駛唔駛填個人資料?
要,基本資料

首頁
12345...10

尾頁

跳至