請問(emoji)️冇媽咪知道邊渡可以申請嬰兒奶粉?

cici0530
|
岩岩生b,奶水不足,希望(emoji)️心人告知
orangekkkkk
|
cici0530 發表於 19-3-6 10:57

你幾日前先賣奶粉,家下又徵奶粉,咁得意
邱優
|
orangekkkkk 發表於 19-3-6 11:03
你幾日前先賣奶粉,家下又徵奶粉,咁得意

仲話喂全母乳⋯⋯
EstrellaDamm
|
咩叫申請嬰兒奶粉?
Carmen8080
|
EstrellaDamm 發表於 19-3-6 13:44
咩叫申請嬰兒奶粉?

我諗係咪係食物銀行

moksamuel
|

免費?應該冇架喎
經濟困難搵社工問下

kissapplegirl
|
飲多d水,湯水炒米茶,勤力埋身泵奶,奶水只會愈啜愈多,唔啜就唔會製造更多,仲會慢慢減小奶收奶
奶粉應該唔會有地方免費拎,特別係初生奶粉,應該唔會有免費試用,起碼2號仔先會有優惠價試用,無錢買奶粉就慳d唔好用 Pampers Huggies尿片,唔好用貴價濕紙巾,用平d既牌子啦, 屋企收入唔夠可以申請低收入津貼,上網排free既衣物,BB用品
李露眉
|
你徵完奶粉又賣出去
我要做媽媽
|
點解唔直接買奶粉既?而且你咁迫切需要
moksamuel
|
我要做媽媽 發表於 19-3-7 14:56
點解唔直接買奶粉既?而且你咁迫切需要

我記得樓主冇耐之前先話人奶多得滯,我好羨慕,有人奶做乜比奶粉
麻每吉
|
上次free完媽媽奶俾你,轉頭又拎出黎放俾人
我有奶粉多都唔俾你
Yutaki
|
cici0530 發表於 19-3-6 10:57

你咁矛盾架,一時開post又話奶水太多,一時又話奶水不足要徵奶粉,之前徵完人哋罐孕婦奶粉,又開post賣返出去,如果個個都好似你咁呃人d奶粉拎去賣,咁咪好發連奶粉都冇錢買,學咩人生b⋯⋯有錢扑野,冇錢買袋呀!
Yutaki
|
kissapplegirl 發表於 19-3-7 14:53
飲多d水,湯水炒米茶,勤力埋身泵奶,奶水只會愈啜愈多,唔啜就唔會製造更多,仲會慢慢減小奶收奶
奶粉應該 ...

佢呢d擺明呃人免費奶粉,再轉售嚟從中獲利啦,已有媽媽中左佢招...佢喺道扮冇奶,搏人可憐free奶粉俾佢啫
Yutaki
|
樓主真勁,有錢徵一家的迪士尼門卷,但冇錢買奶粉你咪扮窮啦...又上網賣全新dyson風扇都成$2000一部,咪以為個個都咁易俾你呃先得架
Yutaki
|

你一月先徵完迪士尼門卷咋若果你經濟咁差,我唔信你會咁捨得俾門券錢入迪士尼囉!去少次迪士尼都夠你bb飲成個月奶粉啦!
仲有你成日徵完人家俾你的野,就轉手賺錢都唔係第一次啦!一睇你出過的post就見到晒,徵完又賣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊