懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

等了兩個星期, 終於都到覆診, 但覆診前一晚行雷閃電總是會讓人不安非常,一早就同老公去醫院, 等照陰超嗰陣好緊張, 但之前爬文見到好多準媽媽都有類似既事發生,
所以都知道BB係想嚇下父母咋。
醫生照左一陣同我講: 今日黎會收到一個唔好既消息,
營養囊大了,BB都有小小既增長,胎囊都大了,但BB仍然冇心跳,
係呢兩星期觀察黎講,BB算做小產了。
然後跟老公即刻約左孫錫X醫生睇急診,亦確診BB得空殼!
但為什麼不多等一段時間?
佢所有野都有增長,只是慢一點一點而已,憑咩斷定佢唔會再有心跳喎?
佢都有加油,佢都仲仍然黏住我, 即係代表佢唔想離開我啦,
點解要迫佢出黎喎?

我唔想放棄, BB都無放棄,
點解要迫我放棄.....
我連自己既小朋友都保護唔到,
仲可以做到D咩?

大宅

我早2星期...bb 停了心跳...
其實無野可以做, 不如正面d 去想...bb 會好快回來的

洋房

phylliskwc 發表於 19-3-6 17:15
我早2星期...bb 停了心跳...
其實無野可以做, 不如正面d 去想...bb 會好快回來的 ...

剛發現,比我嚴重的還要多,
我已算是慶幸的一位
望寶寶下次再來

大宅

CC.COBI 發表於 19-3-7 10:19
剛發現,比我嚴重的還要多,
我已算是慶幸的一位
望寶寶下次再來

努力,祝大家願望成真

複式洋房

CC.COBI 發表於 19-3-6 12:32
等了兩個星期, 終於都到覆診, 但覆診前一晚行雷閃電總是會讓人不安非常,一早就同老公去醫院, 等照陰超嗰陣 ...

Take care.

大宅

CC.COBI 發表於 19-3-6 12:32
等了兩個星期, 終於都到覆診, 但覆診前一晚行雷閃電總是會讓人不安非常,一早就同老公去醫院, 等照陰超嗰陣 ...

依加媽媽係要堅強 如果真係冇心跳要放棄就要快調好身體 再迎接下一胎 果時我7週照有心跳好健康 點知8週就停左 之後好快再有下一胎 bb都出左世 所以你都要加油

首頁

尾頁

跳至