湊仔女責任

sumpo
|
最近小朋友返學同老師夾問題攪到我好煩,個女比人鬧,直頭我都覺得比人鬧埋咁,其實我一湊二呢…已經頭都暈埋,個大b好細b好,論我點公平,但真係忙起黎,真係分唔到身囉,忽略左邊個我都冇辦法,唉…同c6呻下學校啲野,佢聽,佢有同感嘅,但佢真心明幾多,我直情嬲到訓唔到,想同個女轉校,始終係我面對學校老師,其實我覺得好無助,c6同我分唔到憂……
TropyC
|
我兩個小朋友學校D野都係我跟, 我有返工,
佢地爸爸得閒咪幫手睇下D功課, 但係無一種責任一定會幫手睇.
總之得閒而又MOOD到咪幫下眼咁咯.

ricky0223
|
呻下算,一陣佢比埋d屎橋仲煩,自己一個人攪無咁煩,陣間嘈交仲激氣

sumpo
|
ricky0223 發表於 19-3-7 22:00
呻下算,一陣佢比埋d屎橋仲煩,自己一個人攪無咁煩,陣間嘈交仲激氣

...

你講得啱呀,叫佢跟,跟到pat屎咁,仲激氣,有時自己做完都唔會再同佢講囉
858D
|
sumpo 發表於 19-3-7 00:04
最近小朋友返學同老師夾問題攪到我好煩,個女比人鬧,直頭我都覺得比人鬧埋咁,其實我一湊二呢…已經頭都暈 ...
人的資質唔同,就住來使啦。慢慢來。
858D
|
sumpo 發表於 19-3-7 22:52
你講得啱呀,叫佢跟,跟到pat屎咁,仲激氣,有時自己做完都唔會再同佢講囉
...
我跟住我前夫,跟到我媽都睇到起曬火。她鬧我;「你話你跟你老公食到D乜呢?你跟佢去食屎啦。」當時,我爸媽同我前夫不和,我剛生完,要坐月,但我前夫都要搵地方搬走我爸媽。
空巢媽媽
|
858D 發表於 19-3-8 14:00
我跟住我前夫,跟到我媽都睇到起曬火。她鬧我;「你話你跟你老公食到D乜呢?你跟佢去食屎啦。」當時,我爸 ...

因為你父母覺得佢無用
交托個女比個咁既男人
858D
|
空巢媽媽 發表於 19-3-8 16:24
因為你父母覺得佢無用
交托個女比個咁既男人
係吖,我做唔到好女兩頭瞞Lee招。我前夫的能力唔夠我用,同本人資質,際遇有關啦。