夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-3-13 16:57
好彩今晚唔食蛋
其實好多人應該都係咁。整污糟咗梗係會洗返佢,不過冇諗過要整乾,所 ...

咁妳老公仲要比我純, 居然露出馬腳, 妳應放心佢不會出去滾.... 起碼唔係成日....

另我見成人版好多C9 視這些蛋如命, 妳居然興幸今日唔食蛋

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PTMCYS 發表於 19-3-13 17:16
咁妳老公仲要比我純, 居然露出馬腳, 妳應放心佢不會出去滾.... 起碼唔係成日....

另我見成人版好 ...

我講真嘅雞蛋喎!
你諗得太多喇

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-3-13 17:18
我講真嘅雞蛋喎!
你諗得太多喇
你同阿仔講又蛋白質又蛋花……我驚我今晚食嘅時候會 ...

你諗係妳老公咪開心D 囉, 緊係唔好諗我講個D 野... 我講笑咋..

申利, 我和太太都不愛這些蛋白...

crystal媽咪    發表於 19-3-13 17:26

子爵府

mingmama 發表於 19-3-13 17:03
其實我係以為賴C吖~所以咪唔敢問囉

話時話, 妳地心知妳老公的事好了, 唔好篤爆佢, 唔好懶叻話有個男人教妳, 唔係佢地嚇到面都青埋.....

男爵府

PTMCYS 發表於 19-3-13 17:38
話時話, 妳地心知妳老公的事好了, 唔好篤爆佢, 唔好懶叻話有個男人教妳, 唔係佢地嚇到面都青埋....:joyous ...

如果真係同佢講話有個男人教我~家變都似

珍珠宮

PTMCYS 發表於 19-3-13 13:52
我先生D家妹會叫佢幫手更衣 ---> 這個就算有機會都不會做, 就像日本仔, 爸爸可跟成年女兒一起沖涼一樣, 外 ...

我覺得一個人的男性不會因從女仔中長大而影響。
正如我,一個從男仔中長大的人,一樣好小女人,喜歡被一個強大的男性如同我先生啄實我的一切,占盡我的私人空間/自由。我先生就有領導者的風範。去到邊樹打工,都是「打江山」的元首。可惜他的資源用在外,在內還是不夠用來占盡我這內子的私隱,私人空間同自由。我要求跟佢「打江山」,佢又唔畀。

我前夫就沒有我先生這麼強大來把我照顧好。 跟著我前夫,我需要把我小女人的順性繃得緊緊以女強人來逆性用。好在我小時從男仔堆中大,骨子裏還存在男性的思想,決定性,強硬和堅持。 如此才撐得起我前夫這麼多年不夠我用的地方。

正如你說,夾得就好。隨遇而安,現實人生沒有那麼多好的選擇給我們。我又係果句「就著有的來使用」。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

首頁

尾頁

跳至