有無人轉瑪麗生b,但無左之醫院book既抽羊水,結構

wynagnes726
|
轉黎瑪麗,會再安排到抽羊水,及結構嗎??
如果政府唐氏1/35,2.4mm,33歲,抽血應該唔合格
nifty pro 10位數之1
咁仲抽唔抽羊水晶片驗下其他微缺失?
政府抽血果pat有問題係咪姐係代表可能其他微缺失?
asukav6
|
你1/35,超高危,抽羊水100%可以確診,除非你諗住唐氏都照生啦
wynagnes726
|
asukav6 發表於 19-3-7 22:22
你1/35,超高危,抽羊水100%可以確診,除非你諗住唐氏都照生啦

我有做nifty pro低風 10位數字之1
咁仲係唐氏?
asukav6
|
wynagnes726 發表於 19-3-7 22:23

我有做nifty pro低風 10位數字之1

nifty pro得99%準,你要問下自己係咪接受到個1%
wynagnes726
|
asukav6 發表於 19-3-7 22:25
nifty pro得99%準,你要問下自己係咪接受到個1%

但我而家3月20先瑪麗登記,佢安排到抽羊水比我嗎?而家17w
wynagnes726
|
wynagnes726 發表於 19-3-7 22:26
但我而家3月20先瑪麗登記,佢安排到抽羊水比我嗎?而家17w

因為我打去約登記果陣,佢要我取消晒之前果間所以約期,咁我而家係等瑪麗安排比我,同埋係比唔比得返我抽羊水?定我可以去返之前果間抽
asukav6
|
wynagnes726 發表於 19-3-7 22:26

抽羊水好似20w前,去返你之前做oscar個間醫院先啦,你1/35一定會offer你做,呢D檢查其實邊間做都冇所謂
wynagnes726
|
asukav6 發表於 19-3-7 22:29
抽羊水好似20w前,去返你之前做oscar個間醫院先啦,你1/35一定會offer你做,呢D檢查其實邊間做都冇所謂
...

取消左又去返,佢比唔比? 同埋如果去返果到抽,瑪麗會唔會登記唔到?
asukav6
|
wynagnes726 發表於 19-3-7 22:31
取消左又去返,佢比唔比? 同埋如果去返果到抽,瑪麗會唔會登記唔到?

打去問下先,一係問下瑪麗你呢個情況有冇得即刻安排,同埋做乜無啦啦轉醫院
wynagnes726
|
asukav6 發表於 19-3-7 22:34
打去問下先,一係問下瑪麗你呢個情況有冇得即刻安排,同埋做乜無啦啦轉醫院
...

去返我老公果邊住,
phoebe1024
|
wynagnes726 發表於 19-3-7 22:01
nifty pro 10位 ...

你宜家幾多週阿?因為要取消宜家所有約期,再等瑪麗安排架。係就快點了... 因為瑪麗好多人跨區,最近起碼接近一半case,贊育產檢都好多人。
wynagnes726
|
phoebe1024 發表於 19-3-7 23:06
你宜家幾多週阿?因為要取消宜家所有約期,再等瑪麗安排架。係就快點了... 因為瑪麗好多人跨區,最近起碼 ...

17w, 打左約3月20先登記,咁瑪麗比唔比得返我抽羊水?
phoebe1024
|
wynagnes726 發表於 19-3-7 23:08
17w, 打左約3月20先登記,咁瑪麗比唔比得返我抽羊水?

你係去瑪麗定贊育阿? 你帶哂d report去啦,到時要等醫生決定的。但有得揀,我會係本身間醫院抽左羊水知無事 先再諗轉阿。
wynagnes726
|
phoebe1024 發表於 19-3-7 23:17
你係去瑪麗定贊育阿? 你帶哂d report去啦,到時要等醫生決定的。但有得揀,我會係本身間醫院抽左羊水知無 ...

但14w時已取消晒,打去贊育約期登記,果陣諗著信nifty pro, 但而家睇可能有其他微缺失nifty未驗到,但唐氏應該唔會中
phoebe1024
|
wynagnes726 發表於 19-3-7 23:19
但14w時已取消晒,打去贊育約期登記,果陣諗著信nifty pro, 但而家睇可能有其他微缺失nifty未驗到,但唐氏 ...

唔洗太擔心阿. Nifty 有99%準,反而oscar成日嚇人架。你驚既話遲d去私家照埋結構啦
wynagnes726
|
phoebe1024 發表於 19-3-7 23:41
唔洗太擔心阿. Nifty 有99%準,反而oscar成日嚇人架。你驚既話遲d去私家照埋結構啦
...

結構一定會去,搵林醫生照,問題而家抽唔抽羊水好? 去之前果間醫院唔知比唔比返,又唔知瑪麗登記後比唔比到我抽,私家萬幾2萬抽羊水,晶片唔知幾多啦,好貴
asukav6
|
wynagnes726 發表於 19-3-7 23:48
結構一定會去,搵林醫生照,問題而家抽唔抽羊水好? 去之前果唔知比唔比,又唔知瑪麗登記後比唔比到我抽, ...

你1/35梗係要抽啦,返去原本個間做左先
phoebe1024
|
wynagnes726 發表於 19-3-7 23:48

結構一定會去,搵林醫生照,問題而家抽唔抽羊水好? 去之 ...

你帶齊資料,request瑪麗俾你抽啦,如果high risk都正常要安排。
Wonda
|
wynagnes726 發表於 19-3-7 22:01
nifty pro 10位 ...

我覺得如果你要肯定知道有定冇唐氏就抽羊水啦!我啱啱星期二做咗,今日就收到電話,個心定好多。

其他非入侵性測試只可以答幾多%,幾高幾低風險,對我冇乜意義,我係要答案(生命嚟架,唔得閒同你計%)。

我之前亦掙扎過,因為抽羊水係入侵性(明白危險性),但最後都揀咗,真係唔想用$7000蚊做個冇肯定答案嘅測試。(純粹個人意見)
wynagnes726
|
phoebe1024 發表於 19-3-7 23:55

你帶齊資料,request瑪麗俾你抽啦,如果high risk都正常 ...

瑪麗登記果日先18w5,仲要大約2星期後先見醫生,咁仲安排到羊水?