三年的……

DeepChow
|

我想死
crystal媽咪    發表於 19-3-8 11:30
靚靚熊太太
|
唔好胡思亂想
Nancy20090615
|
你重有父母要照顧
PTMCYS
|
DeepChow 發表於 19-3-8 05:17
我係一個好正常的男人……用左三年想令一個深愛的女人從新,用盡所有方法照顧,到今個晚上……真的再一次令 ...

放棄她好了, 不要放棄自己, 只要做好自己/工作, 對人對事認真又有熱誠, 有愛心, 仍有機會認識大把好女仔, 真係不用傻, 之後回想現在, 就會覺得自己很傻, 因為一廂情願..... 做人傻的時間總會有, 想通了便要離開向前行, 不要停留, 大把機會的..... 世界真的還有很多事/人需要你經歷,遇上,失戀大把人試過, 之後還可以比現在更開心....

她可能不夠愛妳, 她亦放不下現在黃金時間搵錢, 緣盡不珍惜就算吧.
寶娃婆婆
|
放棄段感情好喇, 唔好亂諗亂噏嘢, 條條大路通乜野馬, 好好行你條人生大道, 而家只係面對分岔口.
eggplantbitter
|
冷靜D, 唔好亂嚟。生命中唔係只有愛情,仲有好多珍貴的東西。或許她不夠愛你,但唔緊要,你問心無愧,就當是呢段愛情走到盡頭,日後你可能會遇到一個更加好、更值得你擁有的女仔呢。也想一想你的父母吧,你絕對係佢地嘅命根。
無任何事情過唔到的,加油,唔好放棄!
crystal媽咪
|
DeepChow 發表於 19-3-8 05:17
我係一個好正常的男人……用左三年想令一個深愛的女人從新,用盡所有方法照顧,到今個晚上……真的再一次令 ...

3年時間都唔能夠令到佢改變,唔係你嘅問題。 你可以離開bk,但係唔應該為咗佢離開呢個世界。 人生仲有好多其他有意義嘅嘢

cedarcone
|
傻的嗎?
使上最愚蠢行為 !
願領悟到自我重生 !
tansyneko
|
20150618bb
|
PTMCYS 發表於 19-3-8 07:07
放棄她好了, 不要放棄自己, 只要做好自己/工作, 對人對事認真又有熱誠, 有愛心, 仍有機會認識大把好女仔, ...
嘩...............好正道
小飛亞
|
其實不直得放棄自己,用了三年時間佢都唔肯為你改變不良惡習,佢是放棄自己及你,你還要這㨾直得嗎?