我發覺我老公對我好好,但我對佢唔夠好...

franwu
|
地上有抽鎖匙,我唔知道,諗住落床,老公怕我踩到,都會提我小心

仲有好多細微既野都會提醒我

但我好多時發脾氣就會講D hurt佢既說話

tansyneko    發表於 19-3-8 13:44
moon7632
|
壓力大,你發在老公身上。搵第二樣野減壓唔好下下針佢
Nancy20090615
|
对佢細心d,温柔d,体貼d。
crystal媽咪
|
franwu 發表於 19-3-8 10:06
地上有抽鎖匙,我唔知道,諗住落床,老公怕我踩到,都會提我小心

老公好好,好細心。 要珍惜
你覺得對佢唔夠好,諗吓點對佢好啲
由小事入手先
@勁搞笑@
|

SORRY~
我睇完第一時間係想問點解見到地上有抽鎖匙都唔執返,
淨係提你小心.....
franwu
|
回覆 @勁搞笑@ 的帖子

因為果時佢訓緊,我訓係入面準備轉身落床,佢訓到唔清唔楚都提我
858D
|

如果你老公冇投訴你,咪得囉。
我有時都會講D我都唔覺得係hurt我先生既說話,但我先生就會笑口話;「嘩!你咁講,我好hurt吖!」

有時我兩同女友講夫妻關係,佢會搬翻我hurt佢D話來做例子。佢話我會特然間同佢講 我唔知愛唔愛佢。
好在我先生了解我,知我講此話係因為我怪人一個。
所以,最緊要係當事人接唔接受到,同有冇副作用。
@勁搞笑@
|
franwu 發表於 19-3-8 12:30

因為果時佢訓緊,我訓係入面準備轉身落床,佢訓到唔清唔楚都提我 ...

咁即係一早知跌左都唔執啦

佢訓到唔清唔楚都提你, 又係幾好既~
咁你對返佢好D囉,
間唔中嗲下佢, 男人好受架
kc_01k
|

離題 乜唔係應該快啲執起鎖匙先咩?
franwu
|
我覺得自己對佢付出太少...
內心好慚愧

覺得佢條件唔太差,其實唔洗搵我

而家佢對我都無以前咁好...

係我自己一手做成..
venf
|

就算唔係老公, 唔識既人都應該會提喎, 相反佢知道果時唔即刻執起, 咁懶既, 好危險架. 定係自編自導, 好似英雄救美咁咋?

不過你都幾好, 如果係我老婆, 可能已經爆左我, 話我見到都唔執起.
ernbe
|
franwu 發表於 19-3-8 12:30

因為果時佢訓緊,我訓係入面準備轉身落床,佢訓到唔清唔楚都提我 ...

訓到唔清唔楚都記得自己有條未執既鎖匙
ernbe
|
franwu 發表於 19-3-8 13:44
我覺得自己對佢付出太少...
內心好慚愧

那麼你有什麼實際行動補救?
拉比2018
|

咁似我同我C6
catfitfit
|
@勁搞笑@ 發表於 19-3-8 12:22
SORRY~
淨係提你小心.....

X2……仲有,抽鎖匙係咪佢亂噤放嘅呢?…………若果係,第一時間插爆佢
做個靚太
|
SORRY~
淨係提你小心.....

我睇到時,仲以為佢老公突特起身去執番,點知原來係提佢小心踩親。。。。
突然笑左
pkbkek
|

禍從口出,希望你要小心~
既然你都知道你對他有點不對,那就嘗試改仍未遲。
唔好攪到對方感到氣餒,就太遲了
cl625
|

咁由而家開始對佢好d囉
珍惜
mike89
|
SORRY~
淨係提你小心.....

係喎,仲要可能驚樓主踩爛

*講笑,唔好打頭
記得溫柔d,多d擁抱下佢