做媽媽壓力大,成日飲可樂,而且有一個原因唔可以唔飲架

siusiumi
|
就係豬豬見我飲汽水就會開心大笑,試問點可以唔飲
rainbowchuuu3    發表於 19-3-8 17:34
發達喇
|
有曬理由成日飲啦
siusiumi
|
發達喇 發表於 19-3-8 15:28
有曬理由成日飲啦

係呀,YEAH~~~
喊包媽媽
|
甘搞笑,甘又幾好喎,喊時去飲可樂
siusiumi
|
喊包媽媽 發表於 19-3-8 15:36
甘搞笑,甘又幾好喎,喊時去飲可樂

hahaaa......係wor, 下次佢發脾4我去飲先,一舉兩得~
hello.kelly
|
好幸福呀可能bb大個左都會鍾意飲可樂
siusiumi
|
hello.kelly 發表於 19-3-8 15:40
好幸福呀可能bb大個左都會鍾意飲可樂

一齊飲
wing21chan
|

rainbowchuuu3
|
RubyYu07
|
點解咁得意架?哈哈,有曬理由啦
siusiumi
|
RubyYu07 發表於 19-3-8 20:19
點解咁得意架?哈哈,有曬理由啦

係呀,有時我飲晒佢仲眼金金咁睇住等我飲,我唯有扮飲,佢照一樣好開心笑,哈哈哈哈哈
bchuma
|
siusiumi 發表於 19-3-8 14:01
就係豬豬見我飲汽水就會開心大笑,試問點可以唔飲

咁繼續飲啦 哈
RubyYu07
|
siusiumi 發表於 19-3-8 20:20
係呀,有時我飲晒佢仲眼金金咁睇住等我飲,我唯有扮飲,佢照一樣好開心笑,哈哈哈哈哈
...

真係好搞笑啊,你係咪扮到好好飲表情豐富,所以佢先咁開心
siusiumi
|
RubyYu07 發表於 19-3-9 16:24
真係好搞笑啊,你係咪扮到好好飲表情豐富,所以佢先咁開心

我冇扮呀 但可樂真係好好飲 減壓好幫手
RubyYu07
|
siusiumi 發表於 19-3-9 16:36

最緊要開心
GCHK
|
siusiumi 發表於 19-3-9 16:36

HAHA.攞正牌飲喇,媽咪BB都開心
haha748494
|
好得意,我本身都唔準備比細B飲,佢見大囝飲,就比佢試一啖,就一發不可收拾喇。我到依家仲記得佢個表情。
siusiumi
|
haha748494 發表於 19-3-9 23:30
好得意,我本身都唔準備比細B飲,佢見大囝飲,就比佢試一啖,就一發不可收拾喇。我到依家仲記得佢個表情。 ...

發現新大陸咁~~~
haha748494
|
回覆 siusiumi 的帖子

系吖系吖,飲左一啖就停唔到喇。
我要做媽媽
|
哈哈,咁你bb都好得意亞。不過都真係要控制下,都係糖分亞