有無人政府唐氏高風,血唔合格,但羊水晶片無事

wynagnes726
|

請分享一下各例子
頸皮:
血合格是否:
nifty pro/t21:
羊水及晶片:
Crazychun
|
wynagnes726 發表於 19-3-9 23:29
請分享一下各例子
頸皮:
血合格是否:

40yrs, 頸皮2.2mm, 抽血之後。高風險。21分之1生唐氏.
之後自费敏兒安T21PRO, RESULT :Negative
我也不知道信唔信呢份報告。
wynagnes726
|
Crazychun 發表於 19-3-10 12:43
40yrs, 頸皮2.2mm, 抽血之後。高風險。21分之1生唐氏.
之後自费敏兒安T21PRO, RESULT :Negative
我也不知 ...

t21低風險嗎?有無決定抽唔抽羊水
Crazychun
|
wynagnes726 發表於 19-3-10 14:50
t21低風險嗎?有無決定抽唔抽羊水

係啊,佢用嗰個英文字係冇風險添啊。而家十五十六。因為之前嘅檢驗太過恐怖。21/1
wynagnes726
|
Crazychun 發表於 19-3-10 16:49
係啊,佢用嗰個英文字係冇風險添啊。而家十五十六。因為之前嘅檢驗太過恐怖。21/1
...

我都係,我都唔知應唔應該做抽羊水晶片,定係等做結構睇下點先
Crazychun
|
wynagnes726 發表於 19-3-10 16:50
我都係,我都唔知應唔應該做抽羊水晶片,定係等做結構睇下點先

你啱應該睇埋結構。因為結構可以睇到佢個鼻骨係唔係唐氏,我就係打算睇埋結構先算。
wynagnes726
|
Crazychun 發表於 19-3-10 16:54
你啱應該睇埋結構。因為結構可以睇到佢個鼻骨係唔係唐氏,我就係打算睇埋結構先算。
...

其實應該唔係唐氏t21 99%準,但其他微缺失就要抽羊水晶片先驗到,所以都好頭痕
Crazychun
|
wynagnes726 發表於 19-3-10 16:59
其實應該唔係唐氏t21 99%準,但其他微缺失就要抽羊水晶片先驗到,所以都好頭痕
...

係喎,真係煩。女人年紀大。就越多嘢擔心。算啦。選擇相信這份報告,再加埋結構吧。
wynagnes726
|
Crazychun 發表於 19-3-10 17:59
係喎,真係煩。女人年紀大。就越多嘢擔心。算啦。選擇相信這份報告,再加埋結構吧。
...

好呀~我唔想放棄我第一胎炸(emoji)
好難得先有左
Crazychun
|
wynagnes726 發表於 19-3-10 18:01
好呀~我唔想放棄我第一胎炸(emoji)
好難得先有左

我女人也是。高齡第一胎。佢比較樂觀。反而我日日爬文。(emoji)
wynagnes726
|
Crazychun 發表於 19-3-10 18:37
我女人也是。高齡第一胎。佢比較樂觀。反而我日日爬文。(emoji)

原來係你老婆
Crazychun
|
wynagnes726 發表於 19-3-10 19:18
原來係你老婆

是啊(emoji)