有冇長期失眠既jm瞓唔著可以傾下計

小傑媽媽
|
我有長期失眠,晚晚瞓唔著,但又唔想眼光光諗埋d唔開心既事,如果有jm都經常瞓唔著可以大家傾下計交個朋友,可以whatsapp或者版面傾都得架
金三珣
|
小傑媽媽 發表於 19-3-10 22:58
我有長期失眠,晚晚瞓唔著,但又唔想眼光光諗埋d唔開心既事,如果有jm都經常瞓唔著可以大家傾下計交個朋友 ...

我都係,仲要我06已經起身,夜晚都係瞓唔到,就算瞓到都係咁醒
金三珣
|
我有長期失眠,晚晚瞓唔著,但又唔想眼光光諗埋d唔開心既事,如果有jm都經常瞓唔著可以大家傾下計交個朋友 ...

我都係,仲要我06已經起身,夜晚都係瞓唔到,就算瞓到都係咁醒
小傑媽媽
|
金三珣 發表於 19-3-13 15:35

我係明明好攰都瞓唔到
kian
|
我都係成日失眠嘅人
kian
|

瞓得喀冧,好似冇瞓一樣好慘
小傑媽媽
|
回覆 kian 的帖子

我都係,一係瞓唔著,一瞓著就發夢,就好似日日都冇瞓過過咁,好攰
靚豬豬
|
你地有無試下睇中醫調理下 ?
jeffkafung
|
小傑媽媽 發表於 19-3-13 20:56
回覆 kian 的帖子

我都係,一係瞓唔著,一瞓著就發夢,就好似日日都冇瞓過過咁,好攰 ...

有無翻工?
小傑媽媽
|
jeffkafung 發表於 19-3-14 01:50
有無翻工?

冇呀,未揾到,如果有工返應該會好d
Stella.k
|

我都係長期失眠嫁,就算食安眠藥都訓唔著。。。
satomako
|
Stella.k 發表於 19-3-17 03:04

我都係…就快食到痴線
小傑媽媽
|
Stella.k 發表於 19-3-17 03:04

食左安眠藥都瞓唔著,咁真係要揾醫生睇下咩原因,我係想食安眠藥但醫生唔肯開比我
小傑媽媽
|
呢幾日我叫做好少少,可能因為身體唔舒服,所以可以比平時早d瞓得著,平時有4, 5點瞓唔到,最近幾日3點前瞓得著!
satomako
|
一瞓唔到,加埋成日諗成日諗,就好易想自殺…好辛苦…
小傑媽媽
|
satomako 發表於 19-3-17 18:12
一瞓唔到,加埋成日諗成日諗,就好易想自殺…好辛苦…

我都係同你一樣,幾個月前我真係差d走左去自殺,所以瞓唔著一定要揾d野做下,分散注意力!
Stella.k
|
小傑媽媽 發表於 19-3-17 08:52
食左安眠藥都瞓唔著,咁真係要揾醫生睇下咩原因,我係想食安眠藥但醫生唔肯開比我
...

我d藥醫生開嫁,安全的。但訓唔到真係好辛苦
小傑媽媽
|
Stella.k 發表於 19-3-17 18:19
我d藥醫生開嫁,安全的。但訓唔到真係好辛苦

咁你有冇同醫生講食左藥都仲係瞓唔到?睇下需唔需要加分量或有其他原因?
satomako
|
小傑媽媽 發表於 19-3-17 18:15
我都係同你一樣,幾個月前我真係差d走左去自殺,所以瞓唔著一定要揾d野做下,分散注意力!
...

我都有試過,但呢幾日又有呢種感覺了
小傑媽媽
|
satomako 發表於 19-3-17 19:03
我都有試過,但呢幾日又有呢種感覺了

你瞓唔著會做乜野?