龔羽一 醫生照結構好嗎?

CoCo.T
|
龔醫生照結構細心嗎?會唔會好求其?

shg1g17
|
CoCo.T 發表於 19-3-11 14:44

我覺得都仔細,佢會用心照,因為我照個時bb位置無咩轉,醫生都會有耐性叫我等 同 再入去照過
CoCo.T
|
shg1g17 發表於 19-3-11 16:56
我覺得都仔細,佢會用心照,因為我照個時bb位置無咩轉,醫生都會有耐性叫我等 同 再入去照過
...

多謝你,咁我都放心D
shg1g17
|
CoCo.T 發表於 19-3-11 18:26
多謝你,咁我都放心D

我照結構都用左兩日,因為第一次醫生幫我照左三次佢都無郁係同一位置,最後改過多幾日再去照
newspaperhang
|
我第一胎係佢照,唔推薦俾朋友。
Wonda
|
五年前照過都唔錯,細心同幾有禮貎。
siudimsum
|
newspaperhang 發表於 19-3-11 19:40
我第一胎係佢照,唔推薦俾朋友。

點解既?
julialice
|
CoCo.T 發表於 19-3-11 14:44

我都係跟照,我覺得好細心,推薦
newspaperhang
|
siudimsum 發表於 19-3-11 22:41
點解既?

之前都講過幾次,件事都長長地。如果想知可以用醫生個名去search應該會睇到我既回覆。
龍力蓮
|
我都book左佢
CoCo.T
|
龍力蓮 發表於 19-3-12 13:38
我都book左佢

我太遲約結構了打左好多個電話先約到龔醫生度有期,即刻放下心頭大石
龍力蓮
|
CoCo.T 發表於 19-3-12 14:41
我太遲約結構了打左好多個電話先約到龔醫生度有期,即刻放下心頭大石
...

我睇過佢一次產檢,覺得都可以!不過就覺得佢d相印得唔係好靚!
不過算啦,最緊要係夠專業
Babysiloveu
|
shg1g17 發表於 19-3-11 16:56
...

我都係book左龔醫生照結構,但係我今日打左好多次都無人聽,唔知係未無開呢?
asukav6
|
Babysiloveu 發表於 19-3-12 19:24
我都係book左龔醫生照結構,但係我今日打左好多次都無人聽,唔知係未無開呢?
...

我尋日都打左好多次冇人聽,到有人聽個時個姑娘語氣勁差,好想快D收我線咁,又話我早得滯book結構醫生未處理,收線之後真係嬲嬲地諗住揾返上胎個醫生照算數,佢生意好似唔憂做咁
CoCo.T
|
Babysiloveu 發表於 19-3-12 19:24
...

你幾點打去?
Babysiloveu
|
CoCo.T 發表於 19-3-13 14:15
你幾點打去?

星期二打去的,全日不同時間都打過
CoCo.T
|
asukav6 發表於 19-3-12 20:30
我尋日都打左好多次冇人聽,到有人聽個時個姑娘語氣勁差,好想快D收我線咁,又話我早得滯book結構醫生未 ...

我覺得係姑娘態度差
CoCo.T
|
Babysiloveu 發表於 19-3-13 14:16
星期二打去的,全日不同時間都打過

我見佢1-2點係食飯時間
chuchanchan001
|
龔醫生照結構收幾錢呀?
CoCo.T
|
chuchanchan001 發表於 19-3-14 13:28
龔醫生照結構收幾錢呀?

2XXX