使用意見

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-12 11:43
暫時發現兩個問題(如下圖)
1) 下面嘅字頂,被cut去少許
2) 如要選擇主題頁數,要去到最下面先見到, 但我 ...

你好,現時BK手機網頁版,未能為使用Samsung瀏覽器的用戶帶來最好的體驗,我們會盡快改善,請閣下使用Chrome瀏覽器瀏覽BK,謝謝 !

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

下而回覆張大頭相可唔可以唔好咁大張??

冇左TOP 制, 好唔方便

特派員  謝謝您的意見  發表於 19-3-12 12:36

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

我都睇唔到右邊D字, 公司機又用唔到chrome , 其實下次可唔可以試晒無問題先upgrade呀?

特派員  謝謝您的意見  發表於 19-3-13 08:59

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

特派員 發表於 19-3-12 11:22
你好,可於標題對上的位置,按【A+-大小】選擇 5 種字號大小,謝謝 !
我有用這個方法將字體縮小一點,但當我每睇下一版時,字體依然是原來大小,然後才縮小,睇到有點眼花。當選定了字號大小後,可否穩定一些。謝謝!

特派員  明白,謝謝!  發表於 19-3-13 08:58

子爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

是否在新版中沒有了【投票】?以往在【我的首頁】裡有【投票】一項,現在新版要去那裡找呢?我用的是桌上電腦,Windows 10,MS Edge browser.

特派員  是的,已沒有了。  發表於 19-3-13 15:34

子爵府

特派員 發表於 19-3-12 11:48
你好,主題頁或內容頁,上下轉頁欄,都有【跳頁】功能,點按2-10,便會直接轉到該頁數,謝謝 !
謝謝回覆.
但係次次都要按多一下,再掃number,
以前已經show咗出嚟,一篤就係,冇咁方便~

特派員  明白,謝謝  發表於 19-3-13 09:00
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

男爵府

我用電腦睇....右手邊睇唔到晒, 無左 "M" "回覆".....果d icon

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

門常開 發表於 19-3-13 10:16
我用電腦睇....右手邊睇唔到晒, 無左 "M" "回覆".....果d icon
你好,上述問題已知悉,請暫時使用 chrome 瀏覽器瀏覽 BK,不便之處,請見諒 !

男爵府

thx

子爵府

可否在發帖版面內加回「保存草稿」功能,對我這種不能一次過寫完帖文的人來說,能夠保存草稿實在非常重要,謝謝!

特派員  謝謝您的意見。  發表於 19-3-14 16:56

侯爵府

回覆 csir3290 的帖子

新版唔好睇,字太大唔可以睇一次睇多幾行,舊版好睇d,轉左新版冇心機入黎睇,可唔可以自已揀睇新版或舊版?

管理員

yee183 發表於 19-3-14 00:22

新版唔好睇,字太大唔可以睇一次睇多幾行,舊版好睇d,轉左新版冇心機入黎睇,可唔可 ...
你好,請問閣下是使用手機或是桌上電腦瀏覽網頁,謝謝 !

管理員

09729loklok 發表於 19-3-11 16:50
我想要返 go to the top個箭咀
同埋想d字體唔好咁薯麥, 用新細明體應該好睇d

你好,我們想了解一下,閣下的使用習性,請問當按【Back to the Top】鍵後,通常下一步會做什麼呢 ? 謝謝 !

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

唔該想問, 我ipad 沒有倒序瀏覽???
仲有引用回覆没有顏色key.
有Dthread 睇唔到最新。

唔該。

子爵府

回覆 特派員 的帖子

您好!我寫帖通常都係用手機或者平板電腦,睇就通常用桌面電腦,多谢回覆!

管理員

yee183 發表於 19-3-14 00:22

新版唔好睇,字太大唔可以睇一次睇多幾行,舊版好睇d,轉左新版冇心機入黎睇,可唔可 ...

你好,謝謝您的意見,字體大小,可在【A+-大小】功能調節 ( 如圖 ),謝謝支持 !

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

用新版真的好辛苦, 可否改回舊版。

管理員

wmkcnw 發表於 19-3-14 21:53
用新版真的好辛苦, 可否改回舊版。
你好,我們很重視大家的意見,如在使用體驗上有任何意見,請與我們分享,謝謝支持 !

侯爵府

回覆 特派員 的帖子

您好,我是用手機睇,用舊版可以放大,縮細,找到想睇的再放大睇,好睇好多,最好可以自已揀用新版或舊版。

管理員

yee183 發表於 19-3-15 10:43
回覆 特派員 的帖子

您好,我是用手機睇,用舊版可以放大,縮細,找到想睇的再放大睇,好睇好多,最好可以 ...

你好,主題列左下角有【A+-】字號功能鍵 ( 如下圖 ),共有5款大小字體選擇,請試試效果如何,謝謝支持!

另有手機版使用簡介
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22376177&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至