使用意見

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

獅子仔媽媽 發表於 19-3-11 15:34
用用下, 突然轉左新版~
其他JM係咪一樣呀?

係呀, 今朝都唔係咁, 以為去錯地方咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

獅子仔媽媽 發表於 19-3-11 15:34
用用下, 突然轉左新版~
其他JM係咪一樣呀?
係呀...岩岩用網頁版以為我公司部腦有問題
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Luv-em 發表於 19-3-11 15:41
得閒改下版面都幾好
不過我想要番果個係電腦版由頁底跳番上頁頂果個FUNCTION KEY.... ...
你好,我們想了解一下,閣下的使用習性,請問當按【Back to the Top】鍵後,通常下一步會做什麼呢 ? 謝謝 !

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

sampcy 發表於 19-3-11 17:07
嗰個ICON好有用架
你好,我們想了解一下,閣下的使用習性,請問當按【Back to the Top】鍵後,通常下一步會做什麼呢 ? 謝謝 !

管理員

1998Ruby1998 發表於 19-3-11 15:39
我唔太 like 新版,上面個 box太大。公仔又細埋

唔見左「收藏功能」? ...
你好,我們想了解一下,請問閣下是使用哪個瀏覽器 ? 上面個 box 太大的情況,可方便來個截圖看看嗎 ? 謝謝 !

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

特派員 發表於 19-3-14 16:13
你好,我們想了解一下,閣下的使用習性,請問當按【Back to the Top】鍵後,通常下一步會做什麼呢 ? 謝謝 ! ...

HI, 當我按完這個鍵後, 通常會按【只看該作者】

特派員  謝謝您。  發表於 19-3-18 09:47

男爵府

新版唔好用,can't upload photo via mobile,bk話要用app upload,但個app費嘅,所以我發唔到new post,睇其他post又睇唔到日期

管理員

sau95335 發表於 19-3-17 21:57
新版唔好用,can't upload photo via mobile,bk話要用app upload,但個app費嘅,所以我發唔到new post,睇 ...
你好,上述情況,我們會儘快作出改善,不便之處,請見諒 !

主題列表,左邊是發表主題日期,右邊是最新回覆日期

內容頁,作者發帖日期

首頁

尾頁

跳至