今日6週1,突然好像來m咁多血

蕃薯包
|
6週1,今早一起身去完洗手間見到有点血,直到現在下午六点都冇停過。

我本身過兩日有得去瑪麗覆診婦產科,(上次化學性懷孕嘅跟進)今日打過好多私家診所呢幾日都約唔到,我諗緊要不要現在去急症室,定等星期三睇專科。

如果反正都係化學懷孕(我估)我係咪冇需要去急症室呢?因為我好怕要等好耐同要留院。
阿隨
|
蕃薯包 發表於 19-3-11 18:14
6週1,今早一起身去完洗手間見到有点血,直到現在下午六点都冇停過。

我本身過兩日有得去瑪麗覆診婦產科,( ...

你如果已驗咗孕就直接去急症室啦~
chichamom
|
快d去急症室喇!
蕃薯包
|
阿隨 發表於 19-3-11 18:17
你如果已驗咗孕就直接去急症室啦~

已經驗左,醫院亦出左証明
肥虎虎
|

首先你唔好自己做醫生
化唔化學懷孕唔係你話
醫院有醫生診斷
就算急症唔係專科都有足夠知識
等得耐同留院有乜問題
有需要就要去睇架啦
你都識講流左成日
Coolkuyan
|
去急症
蕃薯包
|
謝謝你們。
本來諗住唔好增加急症室嘅負擔,但係我都有点擔心係宮外孕,所以一陣交低大女俾人照顧,我就會去睇醫生了。

謝謝(emoji)
肥虎虎
|
蕃薯包 發表於 19-3-11 18:24
謝謝你們。
本來諗住唔好增加急症室嘅負擔,但係我都有点擔心係宮外孕,所以一陣交低大女俾人照顧,我就會 ...

增加急症負擔一定唔係你呢d case
快d去睇求個安心
bb & 你
阿隨
|
蕃薯包 發表於 19-3-11 18:24
謝謝你們。
本來諗住唔好增加急症室嘅負擔,但係我都有点擔心係宮外孕,所以一陣交低大女俾人照顧,我就會 ...

有需要無所謂負唔負擔~快啲睇照個超聲波好快啫~快啲去睇喇~
cometingliu
|
急症半個鐘就到你
kittylovebb
|

樓主點丫?
蕃薯包
|
kittylovebb 發表於 19-3-12 00:08
樓主點丫?

要留院,等今日專科醫生來睇我
kittylovebb
|
蕃薯包 發表於 19-3-12 08:18
要留院,等今日專科醫生來睇我

休息多d! BB會乖乖痴實你架啦!
蕃薯包
|
急症室轉介左我上病房了。

好幾個實習醫生睇左我了,不過今早嘅驗孕結果係negative. 所以應該都係我估嘅化學懷孕。

我住嘅病房,竟然有大部分係南亞人,仲有一個黑人,講廣東話嘅竟然係小數。

haha748494
|
好好休息,加油吖。
蕃薯包
|
出得院啦。

醫生話,係化學懷孕。。。又算係早期流產

今次係第三次,所以會轉介去慣性流產科