想提一下已婚的JM

My-jade
|
我朋友28歲,正常女仔有正常職業,因工作關係比較難認識異性,加上高人工高學歷,最近佢參加了一些speed dating, 交友app來認識一下異性,不過先後幾次也被她發現好多已婚男在入面揾食,他們都扮好仔,成日話扮陪阿媽,又話自己鐘意小孩,所以會幫家姐湊一下小朋友,其實是陪屋企人,在老婆面前扮好老公,其實背後四圍搵食,比我朋友揭穿仲話其實同老婆冇感情,只是想小孩有一個完整的家才一起,總知不忠理由一大堆,所以在此提醒JM如果自己老公成日打機,你睡佢又不睡,更加要看緊,分分鐘d男人是去騙財騙色。
mingmama
|
世紀賤男
dec08bb
|
My-jade 發表於 19-3-12 08:00
我朋友28歲,正常女仔有正常職業,因工作關係比較難認識異性,加上高人工高學歷,最近佢參加了一些speed da ...

咁犯賤!

kimmy417
|
我朋友28歲,正常女仔有正常職業,因工作關係比較難認識異性,加上高人工高學歷,最近佢參加了一些speed da ...

呃感情同錢
rainbowchuuu3
|
|
其實如果個HB有心瞞老婆, 好難防得到。
而且兩公婆, 講個信字, 一日到黑疑神疑鬼都冇用, 大家都辛苦。
但男人沒女人細心, 總會漏出一點點蛛絲馬跡, 而女人天性敏感, 又總會發覺你我之間出現了變化。
所以, 都冇需特登獵犬上身, 順其自然啦~個男人要滾總有方法, 不過人在造天在看, 遲早玩出禍的。

BY THE WAY, 都讚讚樓主朋友, 夠堅定, 沒有被賤男騙到。
好多女人到了某個年紀, 心急找對象, 好易墮進這些渣男圈套呢~
crystal媽咪
|
不嬲都有,而家啲人越嚟越高招
anna59
|
好既女仔系唔會同人夫一齊
20150618bb
|
又甘講可能係有..........但都要時間同金錢,你講到佢地甘,不而直接用錢去買
babyhi
|
anna59 發表於 19-3-12 13:17
正路既話就系。依家出黎玩點只人夫,人妻多的是
y2k60000
|

的確係, 好女仔會謝絕有婦之夫!但好多女人都欲拒還絕, 勾三搭四!
anna59
|
回覆 y2k60000 的帖子

呢D吾系好人
wallismanwai
|
回覆 My-jade 的帖子

我有個男仔朋友好多年冇拍拖,我之前仲叫佢去tim!
wallismanwai
|
回覆 My-jade 的帖子

btw我老細之前有講過話有人叫佢去做"媒"(佢有女朋友),最後冇去啦
My-jade
|
重點係啲人夫,喜歡去扮單身食女仔,啲女仔俾佢食完之後,無端端俾人妻話搶老公,有啲人夫好古惑,所以叫各位小心。
My-jade
|
20150618bb 發表於 19-3-12 14:05
又甘講可能係有..........但都要時間同金錢,你講到佢地甘,不而直接用錢去買
...
我朋友問過其中一個人夫,佢話援交妹好貴,大陸一樓一又嫌佢又老又污糟,所以最好響呢啲地方識女仔,起碼大部份係正經人家冇病冇痛,唔怕傳染比老婆仔女。
My-jade
|
y2k60000 發表於 19-3-12 15:56
的確係, 好女仔會謝絕有婦之夫!但好多女人都欲拒還絕, 勾三搭四!
其實有好多女人愛起上嚟就好唔理智,只是覺得俾人夫呃左好唔抵,不過佢話啲人夫出來食女仔,通常都會話自己同老婆已經冇感情就來分手,不停比希望啲女仔,然之後不停拖啲女仔。

20150618bb
|
My-jade 發表於 19-3-12 17:26
我朋友問過其中一個人夫,佢話援交妹好貴,大陸一樓一又嫌佢又老又污糟,所以最好響呢啲地方識女仔,起碼大 ...
佢甘坦白?有無可能?仲有佢都要交入會費,見面又要付款,你估而家的女性見面就上床?有無甘無腦?現出下街食下野你估唔使錢??
20150618bb
|
My-jade 發表於 19-3-12 17:26
我朋友問過其中一個人夫,佢話援交妹好貴,大陸一樓一又嫌佢又老又污糟,所以最好響呢啲地方識女仔,起碼大 ...
正經人家冇病冇痛,咪信.............愛之友都有可能
兔兔123
|

呃蝦條 賤格 !