美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

15/16 咗好耐。之前用咩方法都試過。
但最後都反彈矖。為咗自己健康。最後睇咗幾間公司資料。都join咗。

首先係約首次評估。
度高。磅重。量身體脂肪。吋數。之後C會問你平時飲食習慣。同你分析你身體狀況 。需要減幾多為理想。成個過程都輕鬆無壓力。

之後決定join左4+4 ,首先就上飲食指導。之後一星期見兩次C,開始我嘅減肥之旅。目標要減20磅。

有無jm都跟緊C一齊交流下

報告:4lbs 12-3-2019

民房

hello
我都考慮緊呀 你join左邊間呀?
4+4 既Plan大概幾錢?想知個大概先上去搵營養師

佢價錢係計減幾多磅定計減幾多個月而定架?

Thank you

大宅

yywingc12 發表於 19-3-13 21:46
hello
我都考慮緊呀 你join左邊間呀?
4+4 既Plan大概幾錢?想知個大概先上去搵營養師

我join 左尚營坊。本身我要減32磅。佢建議我6+4。但因為我自己想試下個成果先。

所以就join 4+4。其實佢仲有幾個plan比我揀。分別3+3 ,5+4

Join幾多視乎你想減幾多。佢話一個月大約4~6磅。會員介紹就首次評估$50 同埋有75折

民房

介唔介意pm我member referral number呀?我都有興趣join呀 thanks
同埋個plan total 要幾錢呀?

大宅

yywingc12 發表於 19-3-13 22:12
介唔介意pm我member referral number呀?我都有興趣join呀 thanks
同埋個plan total 要幾錢呀?
...

可以丫。pm你

複式洋房

我都係join尚營一齊加油~

子爵府

2024年龍年勳章

kiiii 發表於 19-3-12 08:25
15/16 咗好耐。之前用咩方法都試過。
但最後都反彈矖。為咗自己健康。最後睇咗幾間公司資料。都join咗。

祝你作功!跟營養師好work, 又唔使點捱餓!之後keep 先至係挑戰!努力!

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 親子達人勳章

我都係join呢間, 而家進入Keep既階段, 我減左26磅
大家加油呀!

大宅

iamahying 發表於 19-3-14 09:30
我都係join尚營一齊加油~

加油。你進度如何?

大宅

Bertie07 發表於 19-3-14 09:48
祝你作功!跟營養師好work, 又唔使點捱餓!之後keep 先至係挑戰!努力!

但我夜晚都會有時餓。唔知係咪太夜訓關係。你地多唔多外食?

大宅

心傷 發表於 19-3-14 11:29
我都係join呢間, 而家進入Keep既階段, 我減左26磅
大家加油呀!

你用左幾耐時間?C話減唔難。Kerp先係重點。加油丫

複式洋房

kiiii 發表於 19-3-14 11:36
加油。你進度如何?

我進度好好呀, 我暫時join 6+4。 你呢?你減成點呀?我通常夜晚出街食, 早同午餐就屋企/帶飯

大宅

回覆 kiiii 的帖子

如果4+4 而家要幾多錢呀??

大宅

iamahying 發表於 19-3-14 11:55
我進度好好呀, 我暫時join 6+4。 你呢?你減成點呀?我通常夜晚出街食, 早同午餐就屋企/帶飯
...

我只係岩岩開始。依定成日都要睇書仔食野。適應中

複式洋房

kiiii 發表於 19-3-14 14:07
我只係岩岩開始。依定成日都要睇書仔食野。適應中

啱啱開始係難適應,不過慢慢會慣

子爵府

2024年龍年勳章

kiiii 發表於 19-3-14 11:37
但我夜晚都會有時餓。唔知係咪太夜訓關係。你地多唔多外食?

盡量少外食會減得快

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 親子達人勳章

我個plan係5+4, 其實我係第4個月磅數已經差唔多達標
其實要減唔難, 只要跟返佢講既野黎做就已經ok, 我運動都係做踏步同踏登仔

大宅

心傷 發表於 19-3-18 10:29

我個plan係5+4, 其實我係第4個月磅數已經差唔多達標

成積都好好。我依家磅數都係上上落落

男爵府

我而家都會有上落1-2磅, 係睇下果排係咪食得太咸

男爵府

kiiii 發表於 19-3-13 21:53
我join 左尚營坊。本身我要減32磅。佢建議我6+4。但因為我自己想試下個成果先。

所以就join 4+4。其實佢 ...

請問4+4 幾錢呀?
諗緊join家營定尚營坊

首頁

尾頁

跳至