好擔心,要入院檢查

Shirleylee217
|
醫生話5週幾,但又未見胎囊,所以要留院觀察,我怕係宮外孕,所有有可能發生既我都怕,點算好啊
dolldollk
|
Shirleylee217 發表於 19-3-12 08:47
醫生話5週幾,但又未見胎囊,所以要留院觀察,我怕係宮外孕,所有有可能發生既我都怕,點算好啊
...

驗血會知,醫院會搞~呢個時間無咩野控制到,多d休息,加油
|
dolldollk 發表於 19-3-12 11:22
驗血會知,醫院會搞~呢個時間無咩野控制到,多d休息,加油

講左等於冇講,又唔肯定個醫生(emoji)(emoji)
dolldollk
|
Shirleylee217 發表於 19-3-12 11:23
講左等於冇講,又唔肯定個醫生(emoji)(emoji)

我之前化學入過院都試過係咁,好明白,但係等第2日驗血報告就知,又可能你遲排個胎細未照到呢,初期難照到都太多可能性
|
dolldollk 發表於 19-3-12 11:25
我之前化學入過院都試過係咁,好明白,但係等第2日驗血報告就知,又可能你遲排個胎細未照到呢,初期難照到 ...

又話不排除宮外孕,但又話見到影,到底點?我放鬆唔到,5週幾又話係細,唔出奇照唔到
dolldollk
|
Shirleylee217 發表於 19-3-12 11:26
又話不排除宮外孕,但又話見到影,到底點?我放鬆唔到,5週幾又話係細,唔出奇照唔到
...

佢地多數照唔清都會講孕外孕打底 有n個媽媽都比佢地嚇親,5週照唔到真係唔出奇,我6週幾照到都係得3mm
臭Patpat小B
|
加油,可能太細未照到啫
|
dolldollk 發表於 19-3-12 11:34
佢地多數照唔清都會講孕外孕打底 有n個媽媽都比佢地嚇親,5週照唔到真係唔出奇,我6週幾照到都 ...

真的嗎(emoji)我岩岩抽左血

|
臭Patpat小B 發表於 19-3-12 12:08
加油,可能太細未照到啫

我依家休息緊,希望感冒快d好
Ypysuki
|
臭Patpat小B 發表於 19-3-12 12:08
加油,可能太細未照到啫

有時真係太細未照到架,我都係7週先照到閃閃,放鬆心情,食有營養既野,休息好,唔好操勞
|
Ypysuki 發表於 19-3-12 13:24
有時真係太細未照到架,我都係7週先照到閃閃,放鬆心情,食有營養既野,休息好,唔好操勞
...

閃閃係胎心?
Ypysuki
|
Shirleylee217 發表於 19-3-12 13:41
閃閃係胎心?

係呀,胎心呀,所以你唔好緊張,5週其實未照到係好平常架,所以其實唔駛咁早去照,等耐少少先去就咩都見到
|
Ypysuki 發表於 19-3-12 13:47
係呀,胎心呀,所以你唔好緊張,5週其實未照到係好平常架,所以其實唔駛咁早去照,等耐少少先去就咩都見到 ...

我會放鬆(emoji)睇下遲下點
我要做媽媽
|
加油,希望係good news
chimpanzeee
|
加油