宮頸

Totoro1234
|
而家25周,我肚緊個肚好實擔心入左急症,冇流血。陰道超聲波照到宮頸係2.5cm, 醫生話ok, 冇俾藥冇叫訓床。(我之前產檢肚面照私家醫生一直說長度ok)
我記得係bk爬文話2.5係驚既。。。有冇人有類似經歷呀?定係少過2先係危險呀?謝謝!
dolldollk
|
Totoro1234 發表於 19-3-12 10:50
而家25周,我肚緊個肚好實擔心入左急症,冇流血。陰道超聲波照到宮頸係2.5cm, 醫生話ok, 冇俾藥冇叫訓床。( ...

我發現政府同私家個度法有少少唔同,如果你擔心既話不如加錢去私家照陰超會實際d,唔照其實你會訓唔著,因為唔同週數唔同長度要求
Totoro1234
|
dolldollk 發表於 19-3-12 15:10
我發現政府同私家個度法有少少唔同,如果你擔心既話不如加錢去私家照陰超會實際d,唔照其實你會訓唔著,因 ...

政府會長d定短d呀?私家要到星期五先睇得
dolldollk
|
Totoro1234 發表於 19-3-12 15:35
政府會長d定短d呀?私家要到星期五先睇得

政府短d,因為我係政府有做宮頸研究,上次又係話2.5 但係ok,嚇得我產檢同私家講,跟住都差成1cm...有3.幾
Totoro1234
|
dolldollk 發表於 19-3-12 15:38
政府短d,因為我係政府有做宮頸研究,上次又係話2.5 但係ok,嚇得我產檢同私家講,跟住都差成1cm...有3.幾
...

聽到你咁講我都安心d!!多謝你!
咁你有需要訓床嗎?
dolldollk
|
Totoro1234 發表於 19-3-12 16:04
聽到你咁講我都安心d!!多謝你!
咁你有需要訓床嗎?

無需要,因為私家照有成3.幾,望左宮頸好實咁就安心哂