法國醫院落訂問題

kathylaw1221
|
琴日啱啱照完結構(21wk),我應該最遲幾時要去法國醫院落訂呢
miumiu1987
|
kathylaw1221 發表於 19-3-12 18:51
琴日啱啱照完結構(21wk),我應該最遲幾時要去法國醫院落訂呢

想請問你結構係邊度做?
|
miumiu1987 發表於 19-3-12 19:06
想請問你結構係邊度做?

我搵孫錫鴻照㗎,尖沙咀診所
Sharonhui0312
|
kathylaw1221 發表於 19-3-12 18:51

24周前
fafaryry
|
落訂要帶啲咩去架?

poohchoy4
|

回覆 fafaryry 的帖子

醫生幫你預約床位既信
孕婦證件
錢 (可以碌卡)

fafaryry
|
poohchoy4 發表於 19-3-13 01:18
回覆 fafaryry 的帖子

醫生幫你預約床位既信

謝謝你!

yanran4011
|
我都準備去落定了,請問落定可以星期六日去嗎?定系一定要週一至週五?翻工時間行唔開。。。
|
yanran4011 發表於 19-3-13 11:43
我都準備去落定了,請問落定可以星期六日去嗎?定系一定要週一至週五?翻工時間行唔開。。。 ...

我聽過好似話星期一至五18:00-21:00呢段時間係for香港媽咪落訂嘅,但唔知真唔真一陣晏啲我可能打去問問,係呢,咁你而家幾多week呀?
donutnut
|
有無話最遲幾時架? 我都仲未知開刀定順產...
葉丁丁
|
donutnut 發表於 19-3-13 12:14

我28w, 仲未落訂,不過今日去私家安排。

上星期自己打去法國問,姑娘都話我太遲啦,哈哈。
|
donutnut 發表於 19-3-13 12:14

我都想知最遲係幾時呀,我就決定左開刀,而家諗住3月尾拎份結構report俾幫我開刀個醫生睇,之後就直接去法國醫院落訂喇
|
葉丁丁 發表於 19-3-13 12:28
我28w, 仲未落訂,不過今日去私家安排。

上星期自己打去法國問,姑娘都話我太遲啦,哈哈。

我而家22w,我諗24w前我都會去落訂㗎喇,希望有位唔會太遲啦
yanran4011
|
回覆 kathylaw1221 的帖子

我31周啦。。上個星期先經診所book到。。準備過幾日去落定了。。
我要做媽媽
|
建議你最好打電話去問問!
puipuizaza
|
yanran4011 發表於 19-3-13 13:56
回覆 kathylaw1221 的帖子

我31周啦。。上個星期先經診所book到。。準備過幾日去落定了。。 ...

31w咁遲先落都得嗎?
amigomanyee
|
落訂應該問題不大,愈遲落訂想要既心儀日期時間愈黎愈少啫
yanran4011
|
回覆 puipuizaza 的帖子

診所幫我book到。。。應該都得呱。。。診所姑娘book到後畀咗個booking number我。。。連埋個number一個月之內去畀訂金就得了。。。
心心CYD
|
唔係同醫生book就ok? 我個醫生成日都話唔洗咁早(emoji)
|
我要做媽媽 發表於 19-3-13 14:15
建議你最好打電話去問問!

我都係咁諗,都係一陣打去問問先