親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

https://www.eebus.com/dd/dd_order_tp_new1_retrieve_ziliao.aspx?sno=191L787001#id_fysm_detail_div
岩岩見到永東好平,大人帶小朋友1.5米以下免費只係比車費

珍珠宮

香印提子 發表於 19-3-21 18:02
https://www.eebus.com/dd/dd_order_tp_new1_retrieve_ziliao.aspx?sno=191L787001#id_fysm_detail_div
岩 ...

呢個得單次入園,同埋好似冇講包酒店住宿

別墅

香印提子 發表於 19-3-21 18:02
岩 ...

HopeTrip都抵呀!你上網睇睇

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

回覆樓主:

剛係淘寶西瓜 book 了長隆馬戲酒店家庭房1晚 + 2日無限進出海洋王國三張,$1400人仔港紙$1674, 復活節尾去

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

Honey 發表於 19-3-13 13:12
如唔睇馬戲,2日1夜夠,住企鵝酒店。

我哋11:30a.m. 先食企鵝酒店自助餐,1點幾入園,睇白鯨表演後就自由 ...

請問企鵝酒店早餐有企鵝睇嗎?
馬戲值得睇嗎?

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

zoesychan 發表於 19-3-22 07:16
剛係淘寶西瓜 book 了長隆馬戲酒店家庭房1晚 + 2日無限進出海洋王國三張,$1400人仔港紙$1674, 復活節尾去
...

請問可以share link嗎?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

alicewtw 發表於 19-3-22 07:49
請問可以share link嗎?

https://h5.m.taobao.com/trip/travel-detail/index/index.html?id=582304700990&toSite=main&_projVer=0.3.197

如果唔要家庭房,要雜技房會平啲,但就只得一張2米大床 or 2張4尺床,$1100人仔(包3張海洋王國飛),話可拎房時即場比$200人仔加床,但怕復活節旺季人多無得加就大件事

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

zoesychan 發表於 19-3-22 08:22
https://h5.m.taobao.com/trip/travel-detail/index/index.html?id=582304700990&toSite=main&_projVer=0. ...

Thanks! 我睇睇

珍珠宮

zoesychan 發表於 19-3-22 07:16
...

但係唔包車,變相咪貴咗?

珍珠宮

zoesychan 發表於 19-3-22 08:22
https://h5.m.taobao.com/trip/travel-detail/index/index.html?id=582304700990&toSite=main&_projVer=0. ...

我朋友都用呢間訂咗,佢問係咪俾錢後等賣家確認有房,就冇問題架喇?因為我都唔識

男爵府

happyszesze 發表於 19-3-21 16:45
請問小童樂園係咪有機動遊戲?我訂左明星22-23/4去,但唔包交通。

另外其實我揾緊由澳門去要點買飛、上網 ...

你訂明星係幾錢?唔該

侯爵府

creambb 發表於 19-3-22 10:41
但係唔包車,變相咪貴咗?

你可以自己格下套餐買 & 分開買爭幾錢

侯爵府

creambb 發表於 19-3-22 14:41
我朋友都用呢間訂咗,佢問係咪俾錢後等賣家確認有房,就冇問題架喇?因為我都唔識
...

我尋晚十一點幾比錢
今早已收到西瓜確認 message 拎回鄉卡就可以拎房

珍珠宮

zoesychan 發表於 19-3-22 15:13
我尋晚十一點幾比錢
今早已收到西瓜確認 message 拎回鄉卡就可以拎房

我朋友喺西瓜訂咗喇,再自己去環島買車飛,佢話問客服有促銷價,比佢show出嚟個價仲平,。買咗3日2夜成個package平過我永安訂千幾蚊

侯爵府

回覆樓主:

我而家淘寶西瓜 + 自己買車飛比永安平咗大約$500(2日1夜),來回上落車時間都靚仔過永安

珍珠宮

zoesychan 發表於 19-3-22 19:14
我而家淘寶西瓜 + 自己買車飛比永安平咗大約$500(2日1夜),來回上落車時間都靚仔過永安
...

最好係紅日出發淘都冇附加費

侯爵府

zoesychan 發表於 19-3-22 19:14
...

再睇返永安無家庭房,我而家係book咗家庭房

珍珠宮

zoesychan 發表於 19-3-22 19:32

好野

珍珠宮

zoesychan 發表於 19-3-22 19:32

其實洗唔洗搵酒店再confirm有冇booking? 因為我旅行喺網上訂酒店,之後會send email問酒店確認

侯爵府

creambb 發表於 19-3-22 19:34
其實洗唔洗搵酒店再confirm有冇booking? 因為我旅行喺網上訂酒店,之後會send email問酒店確認
...

我又無咁做開喎

首頁
12345...6

尾頁

跳至