威爾斯定瑪嘉烈好

kikis
|
好煩惱威爾斯定瑪嘉烈生b好,大家點睇
plng1215
|
kikis 發表於 19-3-13 10:55
好煩惱威爾斯定瑪嘉烈生b好,大家點睇

我未去過瑪嘉烈比唔到意見,我係去威院產檢,醫生同助產士都好好啊,最近有事入了威院醫生好關注我個case 唔會因爲有事馬虎,所以我覺得威院不錯
moon7632
|
瑪嘉烈感覺良好,助護年齡比較大,細心。我算易生的一個媽媽。但見過其他媽媽食全餐就心痛一點,有笑氣,我有訂了無痛妢娩但因為淩晨三時有醫生得閒做,逼我用笑氣。但過程都順利入22:00入產房4:00入病房,ok啦。我下次都係會返瑪嘉烈生
Rabbit_cat
|
moon7632 發表於 19-3-13 21:49
瑪嘉烈感覺良好,助護年齡比較大,細心。我算易生的一個媽媽。但見過其他媽媽食全餐就心痛一點,有笑氣,我 ...

請教無痛分娩如何訂? 另外,你6個鐘生左, 是嗎?最後有冇打無痛分娩? 謝謝分享,因我下個月都會去瑪嘉烈生。
Rabbit_cat
|
瑪嘉烈感覺良好,助護年齡比較大,細心。我算易生的一個媽媽。但見過其他媽媽食全餐就心痛一點,有笑氣,我 ...

對不起,server 問題重覆了。
Rabbit_cat
|

對不起,server 問題重覆了。
kikis
|
Rabbit_cat 發表於 19-3-13 22:06
請教無痛分娩如何訂? 另外,你6個鐘生左, 是嗎?最後有冇打無痛分娩? 謝謝分享,因我下個月都會去瑪嘉烈生 ...

都想知,係咪同佢講要無痛就ok?
kikis
|
請教無痛分娩如何訂? 另外,你6個鐘生左, 是嗎?最後有冇打無痛分娩? 謝謝分享,因我下個月都會去瑪嘉烈生 ...

kikis
|

kikis
|