好擔心

Lumichan
|

32週時話BB偏細..歌個星期不停食蛋牛扒三文鱼扒飲朱奶又俾我追到dd 醫生話俾上次好左好多..今日33週去照醫生話BB咩都正常但手腳短3週..但醫生話吾係輕微吾似係朱儒..搞到好擔心
喊包媽媽
|
而家幾多週,照左結構點講呀
Lumichan
|
喊包媽媽 發表於 19-3-13 22:39
而家幾多週,照左結構點講呀

33週 結構歌時正常
喊包媽媽
|
Lumichan 發表於 19-3-13 22:51
33週 結構歌時正常

晤好諗甘多,人都有高矮肥瘦啦,可能遺傳左矮D啫,唔洗擔心,繼續努力食
GCHK
|
喊包媽媽 發表於 19-3-13 22:54
晤好諗甘多,人都有高矮肥瘦啦,可能遺傳左矮D啫,唔洗擔心,繼續努力食
...

非常同意,唔好太擔心,繼續努力
JD930
|
Lumichan 發表於 19-3-13 22:29
32週時話BB偏細..歌個星期不停食蛋牛扒三文鱼扒飲朱奶又俾我追到dd 醫生話俾上次好左好多..今日33週去照醫 ...

唔洗擔心啦相差小小好平常
jiffjiff
|
回覆 JD930 的帖子

每1個孕期都有唔同野擔心, 要一關一關咁過, 你同bb都要加油呀, 黎緊幾個星期追返d進度!
Catpigb45
|
唔好咁擔心,養好個胎!
Pink_girl
|
Lumichan 發表於 19-3-13 22:29
32週時話BB偏細..歌個星期不停食蛋牛扒三文鱼扒飲朱奶又俾我追到dd 醫生話俾上次好左好多..今日33週去照醫 ...

平時食唔食到野?食得多唔多長胎食物?依家唯有食多d,等bb吸收成長多d
臭屎b
|
唔洗擔心大定細,發育正常就ok啦
JD930
|
jiffjiff 發表於 19-3-14 10:20
回覆 JD930 的帖子

每1個孕期都有唔同野擔心, 要一關一關咁過, 你同bb都要加油呀, 黎緊幾個星期追返d進度! ...

我要做媽媽
|
咁我覺得都係唔需要咁擔心,如果你真係咁擔心既話不如睇多個醫生啦
haha748494
|
醫生都系講得好嚴重,之前一切正常,就唔洗太擔心。
moksamuel
|
有時醫生鐘意嚇下人先開心