夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

複式洋房

回覆 wkl552 的帖子

比唔到bb父愛唔係你錯。。。我睇你post感同身受,十足十似,不過我老公唔會俾家用,冷暴力,最後都郁手家暴,我已經分居,提離婚但距唔籤,而家做野搵錢遲d單方面起訴離婚,希望順利離婚。。。小朋友係無辜,不過都沒辦法,行到哩步已經無法挽回。。。。希望你慢慢同老公溝通,俾距多多參與家庭活動,同埋最好唔好分開訓,好傷感情。。。。。我果個係未大肚之前都好少入房,有時男人需要先入來,後尾我都覺得好凹凸,完全冇愛冇溫暖,當正我免費雞甘款。。。。。而家已經成為過去式,五年婚姻,真係可怕的經歷

複式洋房

回覆 wkl552 的帖子

你老公做有交有待哦,證明距心裡面仲有你。。。希望你地好好溝通,升溫下夫妻感情 ,你都要了解明白下,距可能做野壓力大?

民房

wkl552 發表於 19-3-14 00:55
本身自己有份工,點知工人走佬,變全職媽媽,個仔13個月啦,好開心老公比機會我做FTM陪個仔成長。但佢好似 ...

講真,當你對佢係差d個個,佢就會緊張你。同埋真係,好男人要睇佢點對佢屋企人。
我男友成日話我唔care 佢生日,因為我成日臨到最後一刻先準備佢既生日
我覺得你做full time mom, 間中最好都做下part time, 唔好依賴曬個老公。

別墅

秋天與楓葉 發表於 19-3-15 14:28

老公行蹤你唔清楚,亦唔想考究唔緊要,係個人選擇

前幾日我係佢個袋度摷到個避孕套,佢話係去落馬洲做野時派的。佢好順攤咁比曬d電話我睇,我同佢頃左一陣(BB起身)。第二日,我扮無事,但佢whatapps只覆單字,我話掛住佢,佢都唔覆。返到屋企,我問點解,佢話忙。我話你依家唔忙啦,講句"老婆,我愛你"當呃我又好氹我又好,佢都唔肯講……

珍珠宮

wkl552 發表於 19-3-25 20:42
前幾日我係佢個袋度摷到個避孕套,佢話係去落馬洲做野時派的。佢好順攤咁比曬d電話我睇,我同佢頃左一陣(B ...

男人比老婆發現隨身帶避孕套,個個都一係話街派,一係就朋友手信
順攤比得電話你睇肯定del乾淨先
電話可以有隱藏apps,又可以一個電話同時有兩個wechat apps.....
正常男人group實講成人話題,分享吓愛情動作片
如果你睇唔到,好明顯部電話已經係「乾淨版」

你都同老公分房一年多,你認為佢可以一直靠自己左右手解決嗎?

你上個回覆話憎佢,因為佢唔理你同bb
同時你口硬心軟唔認自己愛佢
你唔在意佢點會計一個月同佢食到幾多餐飯,咁在意即係愛

冰封三尺,非一日之寒
事到如此,諗清楚自己想唔想維繫呢段婚姻,兩個人好好傾清楚

首頁

尾頁

跳至